Ce am citit în februarie.

Luna februarie a fost o lună în care am reușit să citesc niște cărți minunate. Am făcut cunoștință cu personaje diverse, complexe, interesante, cu povești care m-au cucerit. Am cutreierat prin lume și printr-o gamă variată de sentimente. Mi-a plăcut maxim fiecare carte citită. Nu le-aș putea face un clasament, fiecare a avut povestea sa, unică. Însă, totuși, una dintre ele m-a impresionat în mod deosebit!

Genurile mele preferate sunt indiscutabil thriller și ficțiune.

 • Am început luna cu o carte extrem de sensibilă, cu o poveste plină de emoție – Blue, Danielle Steel, carte pe care am primit-o de la prietena mea Adriana, de la Tot despre Prefață de carte care, de cum mi-a arătat-o, nu a mai scăpat de gura mea. Mulțumesc, mi-a atins sufletul!  Blue-recenzie

blue

 • Și cum despre Obiecte Ascuțite – Gillian Flynn am citit tot felul de păreri, am oscilat între a o citi și a nu o citi. Tot Adriana m-a convins și m-a pus în posesia ei – nu știu cum mă mai suportă?! :))) O carte diabolic de bună! Unul dintre cele mai bune thrillere citite până în prezent! Obiecte ascuțite-recenzie.

februarie

 • Eeeeiii, și am ajuns la cartea care m-a impresionat cel mai tare – Aleea cu licurici, Kristin Hannah. De foarte mult timp mi-am dorit-o, m-a atras inexplicabil, așa că mi-am cumpărat-o și mă declar definitiv îndrăgostită de poveste. Pentru o cură se trăiri pure, v-o recomand! Aleea cu licurici-recenzie

aleea cu licurici

 • Ca să echilibrez balanța, am vrut neapărat să citesc thrillerul care face tot mai multă senzație, Bird Box, Orbește – Josh Malerman. O carte cu o abordare inedită pentru mine, un amestec de thriller, horror și SF. Interesantă! Bird Box-recenzie

bird box

Ultima, dar nu cea din urmă, pentru luna februarie – Fiica negustorului de mătase, Dinah Jefferies. O carte impresionantă și  complexă. Fiica negustorului de mătase-recenzie .

dinah

Pot spune că luna februarie a fost o lună bună pentru citit, nu atât  cantitativ, cât calitativ! Desigur, mai aveam în plan câteva cărți, dar timpul nu-mi permite să le citesc în februarie.Cărți pe care abia aștept să le descopăr și o listă de dorințe din ce în ce mai lungă și deschisă:)) Însă, asta e altă poveste.

You may also like...

26 Responses

 1. Adriana Ivan spune:

  Wow! Mă așteptam să alegi Obiecte ascuțite – The thriller of the thriller :)))

 2. Laura spune:

  Frumoase titluri ! Felicitări! Eu sper sa mai citesc macar o carte!??

 3. Alina spune:

  Ai avut o luna plina de lecturi minunate. Nu am citit nici una din cartile prezentate, dar luna asta am citit 2 carti si am inceput-o pe a treia.

 4. M.C.Simon spune:

  Inca nu am citit nici una din aceste carti dar, am citit toate recenziile facute de tine. Ca atare, am trecut cartile pe lista de asteptare. Multumesc inca o data pentru recomandari!

 5. Dana spune:

  Sper să îți placă la fel de mult dacă le vei citi. Multumesc si eu!

 6. carmenbartshantispirit spune:

  Ma atrage Asia, asa ca retin de la tine, dupa ce am citit si recenzia, Fiica negustorului de mătase

 7. oanaroman91 spune:

  Dintre toate, am citit doar Obiecte ascuțite. Dar am în plan să citesc alte 3 cărți de pe lista ta.

 8. Dana spune:

  Cu mare drag o recomand!

 9. Oho, ce de titluri faine. Eu inca nu am terminat Viata e frumoasa, nu-ti face griji.

 10. Frumoase titluri și o lună februarie încărcată. Am pus și eu pe lista de așteptare “Aleea cu licurici”.

 11. Dana spune:

  Mulţumesc! Chiar au fost toate nişte cărţi minunate. Iar, Aleea cu licurici – excepţională!!!

 12. NITA DIANA spune:

  Frumoase alegeri, le-am tot văzut printre preferințele cititoarelor.

 13. lifestylebycata spune:

  Numai minunatii ai citit! Bird Box si Aleea cu licurici sunt superbe.

 14. Oana - Crâmpeie de suflet spune:

  Frumoasă listă, felicitări! <3

 15. Cartea “obiecte ascuțite” cred că am luat-o în urmă cu aproape un an și nici până azi nu am citit-o. De celălalte cărți nu știam ? o să îmi fac o casă din cărți cu recomandările tale ?

 16. Dana spune:

  :)))) Spor, spor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: