Martie -Cărţile lunii

Şi în luna martie am avut parte de cărţi una şi una.  Drept urmare, am reuşit să citesc mai mult decât am sperat. Acest lucru nu poate decât să mă bucure. 

Am intrat în prima lună a primăverii în trilurile Privighetorii lui Kristin Hannah. O carte impresionantă, încărcată de emoţie care mi-a plăcut foarte mult. 

martie

O dată cu Măştile fricii am descoperit-o pe Camelia Cavadia. Şi îmi place mult de tot! 

martie

În cadrul provocării carteadezece din grupul Prefata de carte si Portia de citit, am făcut cunoştinţă cu Sora pierdută, Flynn Berry. Debutul autoarei promite. 

martie

Fellside m-a atras la prima vedere. Am comandat-o repede, fără prea multe investigaţii. Am descoperit un thriller atipic, o poveste dură, complexă şi cu fantome. Absolut captivantă!

martie

Cum spuneam mai sus, odată cu Măştile fricii am descoperit în cărţile Cameliei Cavadia poveşti de viaţă cutermurătoare, însă în acelaşi timp pline de învăţăminte şi emoţii. AstfelVina este încă una dintre cărţile bune ale lunii martie.

martie

Pacienta tăcută, thrillerul anului. Foarte multă senzaţie s-a făcut în jurul cărţii de debut a lui Alex Michaelides. Şi, până în prezent nu pot susţine contrariul. O poveste plină de neprevăzut, captivantă şi foarte bine scrisă. 

martie

Unul dintre noi minte – ultima, dar nu cea din urmă carte a lunii martie, m-a acaparat complet. Despre părţile mai puţin frumoase ale vieţii de liceu şi a celei online. Foarte bine scrisă, multe concluzii de tras.

martie

Nu pot decât să sper decât că, și în aprilie, la fel ca în luna martie voi avea timp să citesc cât mai multe cărți care să mă poarte prin cât mai multe trăiri, din care să învăț noi și noi lucruri.

 

You may also like...

14 Responses

 1. Eu oricât mi-am dorit să cotesc mai mult, nu am putut. Am citit mai mult în februarie decât în martie. 7 în cea mai scurtă lună din an și doar trei în 31 de zile..

 2. Dana spune:

  îţi mulţumesc! Sunt luni şi luni.Spre surprinderea mea, chiar am citit mult. Să văd pe viitor cum mă voi încadra.

 3. Oana - Crâmpeie de suflet spune:

  Minunată listă, felicitări! ?

 4. Foarte bune recomandări! Am citit și cartea “Măștile fericirii ” ?

 5. Adriana Ivan spune:

  Frumoasă listă! Câteva sunt și pe lista mea de dorințe.

 6. Ce buchet de titluri excelente! Tot aceeasi inspiratie in selectie si pentru lunile viitoare! 😀

 7. Si eu ador stilul Cameliei Cavadia! Ai avut o lista frumoasa de lecturi.

 8. Dana spune:

  Mai trebuie să citesc și Purgatoriul îngerilor. Îți mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: