fashion
Tag

Fashion Tag

Și cum puteam să nu mă bucur să preiau acest tag de la Tot despre, când este vorba despre haine, fashion… Deh, pasiune mare! Mi-a plăcut mult idea venită de la A drop of inspiration

Care decadă a modei din sec. XX este preferata ta?

Făra doar și poate cea a anilor 60. O decadă a culorilor, veseliei, bulinelor, a rochițelor. O decadă a feminității.

Ce cromatică preferi în ținute? 

Clar prefer culorile. Vii, vesele. Când se impune aleg și culori mai reci, dar foarte rar, negru. Optez pentru albastru închis cel mai des.

De care nuanțe te ferești?

De negru, gri, maro. De negru mai greu să scapi, e must have de multe ori. Îl abordez pentru little black dress, pentru evenimente și locuri în care nu ar merge ceva colorat și în combinație cu alte culori. Însă gri și maro nu există în garderoba mea.

Obiectul de încălțăminte preferat?

Balerinii și sandelele cu talpă joasă. Rareori teniși , musai colorați. Iar pentru sezonul rece, ghetele pe gleznă.

Vreun print preferat?

Cel floral. Și animal print, cu precădere în altă combinație cromatică decât cea clasică, pe care, însă îl admir doar – este destul de pretențios și destul de greu de abordat într-o ținută de zi cu zi. Bulinele îmi plac mult, îmi dau o stare de bine și mă fac să mă simt copil.

Ce părere ai despre accesorii?

Sunt foarte importante în aria fashion. Pot pune în valoare o ținută, atunci când sunt bine întrebuințate, însă o și pot distruge dacă nu știm cum să le alegem bine. În ținutele de zi cu zi merg pe ceva mai simplu, minimalist, însă, la o ținută de seară, investighez ca Sherlock Holmes până le aleg pe cele potrivite.

Fustă sau pantalon?

Ambele. De vreun an am început să port tot mai des fustă și îmi place. Nu o fac zilnic, însă am renunțat la a-mi cumpăra doar pantaloni. Și e un lucru bun, zic eu. Mă simt foarte comod în fustă, plus că mă simt mai feminină, mai sigură pe mine.

Un fashion tag care m-a nimerit și la care mi-a făcut plăcere să particip. Cine îl găsește la fel de interesant ca și mine, să se simtă liber să îl preia. 

11 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: