Barza
Colaborare

Să vină barza!

Visul oricărei femei este cel de a deveni mamă. Îmi amintesc, din copilărie despre personajul barza, aducătoarea de copii. Acum mă buşeşte râsul când îmi aduc aminte cum mă uitam după berze, pe cer, să le văd cu copii în cioc. Paranteza fiind făcută, să ştiţi că nu barza aduce copiii. Ups! :)) Însă, există BARZA care vă poate spune dacă o să deveniţi mămici sau nu.

Însă, până la momentul în care, odată cu sarcina, scăpăm pentru nouă luni de menstra lunară, avem bătaie de cap cu durerile menstruale. Unele dintre noi mai mult, altele mai puţin. Dacă până nu de mult durerile menstruale nu mi-au ridicat probleme majore, lucrurile s-au schimbat. Şi iată-mă, de gât cu barza, care tot întârzie, căutând remedii pentru durere. Evit pastilele, apelând la ele doar în cazuri de maximă urgenţă. Așa că am început să caut alternative. Biata pasăre, sătulă de reproșurile mele, a făcut ce a făcut și mi-a scos în cale produsele Barza.

Printre multitudinea de produse foarte utile, am dat peste plasturi împotriva durerilor menstruale. Clar că nu am stat pe gânduri. O soluție practică, comodă și care dă rezultate.  Când pe lângă sindromul pro-monstrual, așa cum l-am botezat eu din motive obiective și cu multă asumare, mai apar și dureri – nu e de bine deloc. Să nu mai spun că pe perioada delicată îmi sistam programul de sport, piscină. Dar, de când cu acești plasturi am văzut că se poate să nu îți dai tot programul peste cap din cauza crampelor. Totul se desfășoară firesc. Și nu mai zic că și barza mai are ceva pene prin coadă.

Barza, ajutor de nădejde pentru femei.

Am descoperit o mulțime de produse foarte utile și de care, cu siguranță avem nevoie. Am descoperit, de asemenea și niște calculatoare foarte interesante. Trebuie neapărat să vedeți despre ce este vorba!  Eu nu pot decât să mă bucur că am descoperit acest site care are câte o soluție pentru fiecare problemă și etapă a vieții noastre de femei și viitoare mămici. Acum vă las și pe voi să descoperiți produsele care, cu siguranță vă vor cuceri.

10 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: