machiaj
UPS!

De-ale machiajului

Machiajul este pur si simplu o extensie a personalitatii tale, iar culorile, hainele si machiajul, toate exprimă si spun câte ceva despre tine.” Gene Simmons

Una dintre pasiunile mele este şi machiajul.  Viu, colorat, fresh!  Dar, în acelaşi timp, în acord cu trăsăturile mele, starea interioară, dar şi momentul zilei sau eveniment. Foarte important pentru ca machiajul să arate bine, este, în primul rând un ten frumos, îngrijit, hidratat. Bineînţeles, ne putem confrunta cu diverse imperfecţiuni sau probleme ale acestuia dar, toate se pot rezolva. Cu produsele de îngrijire şi  de make-up adecvate tenului nostru. 

Trusa de machiaj. 

În afară de faptul că devine tot mai neîncăpătoare, cred, totuşi că e incompletă. Deh, defect de femeie :)) Pe lângă gama de îngrijire a feţei, nu îmi lipseşte anticercănul, fondul de ten, primer-ul, blush-ul, fardul de pleoape, rimelul şi rujul de buze – roşu este preferatul meu. Însă, îmi mai plac şi nuanţele de roz. Sunt mereu în căutarea  anticercănului perfect, a fondului de ten perfect  – testez şi iar testez. Pentru că nu poţi pune în valoare un machiaj fără un ten radiant, curat. Pentru paleta de culori a fardului de pleoape, merg pe culori vii, dar discrete, care să îmi pună în evidenţă culoarea ochilor. Mă gândesc chiar să încerc rimelul colorat – albastru, chiar verde. E vară şi simt nevoia de culoare. Cred că, în primul rând, machiajul trebuie să ne reprezinte personalitatea. Bine, nu pot să mă manifest, cel puţin ziua, cu un machiaj în ton cu personalitatea mea :)), însă, pentru un machiaj de seară, mă dezlănţui! :)) Deocamdată, pentru evenimente apelez la serviciile celor profesionişti. Însă, pentru a-mi pune în aplicare pasiunea şi, de ce nu, de a economisi, intenţionez să îmi pun la punct trusa de machiaj. Aşa că pornesc în căutare, lucru care îmi place la nebunie! Ups! Aaaa, să nu uităm de sprâncene! Forma şi culoarea corectă, foarte importante, nu doar pentru machiaj, ci şi pentru armonia feţei. 

Voi ce produse de machiaj folosiţi, ce vă place, cum vă place? Ce sfaturi şi recomandări îmi puteţi oferi? 

machiaj
Sursa – Pixabay

25 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: