La Roche Posay
Campanie BUZZStore

La Roche Posay Toleriane Sensitive

Când BUZZStore a lansat campania pentru testarea gamei Toleriane Sensitive de la La Roche Posay, m-am înscris plină de speranță. Cunosc calitatea La Roche Posay și chiar îmi doream niște produse pentru tenul meu sensibil și uscat. Am fost o norocoasă și cu mare bucurie am primi kit-ul spre testare.

Testare pe care am început-o imediat, bineînțeles. Am început cu crema pentru curățare. Cu o cantitate mică, tenul a fost curățat de machiaj și impurități. Nu mai spun despre senzația de prospețime și confort pe care mi-a oferit-o. Mai că nu aș fi avut nevoie să folosesc cremă, atât de bine s-a comportat cu tenul meu.

Cele dintre noi care se confruntă cu un ten sensibil, știm cât de incomod este acest aspect: roșeață, piele care strânge, ten uscat, reacții neplăcute la produse cosmetice. Ei bine, cu crema Toleriane Sensitive am uitat de toate aceste neplăceri. Prima dată am aplicat-o seara. Am simțit cum acționează imediat, lucru pe care îl găsesc wow și de care vă puteți fiecare convinge. A doua zi dimineața m-am trezit cu senzația că abia m-aș fi dat cu cremă. Ten luminos, perfect hidratat. Wow din nou! Și, cum, peste noapte nu am putut să îmi dau seama cum reacționează tenul meu, din prima zi de utilizare am putut simți cum toate simptomele tenului sensibil au dispărut complet. Pa, roșeață, mâncărime, disconfort. Pe toată durata zilei, un ten calmat, luminos și hidratat.

La Roche Posay
                          La Roche Posay

Dacă de la prima utilizare am fost încântată, pe parcurs am devenit de-a dreptul cucerită. Zilele de vară, cu soare, transpirație, praf, pot cauza iritații ale pielii. Drept urmare, m-am ales cu o iritație în zona bărbiei. Bubițe, roșeață, disconfort. Minunat! Remediul? M-am spălat pe față cu crema pentru curățare Toleriane. Iritația a dispărut! Pot să mai zic de 10 ori wow?! Am aplicat crema , iar a doua zi dimineața, tenul meu era fără cusur.

La Roche Posay
La Roche Posay

Folosită cu regularitate,gama Toleriane schimbă complet starea tenului. De fapt, totul se schimbă și în rutina de îngrijire. Dacă înainte timpul pentru demachiere era mai lung, acum aplic crema pentru curățare, masej, clătesc și pot pleca să cuceresc lumea – atât de bine a ajuns să arate tenul meu. Iar crema, prin efectul hidratant mi-a făcut pielea să arate minunat! Luminoasă, plină, întinerită. Acum, chiar nu mai am nevoie de fond de ten, toate imperfecțiunile cu care mă luptam au fost diminuate. Iar asta, pentru mine este ceva minunat.

La Roche Posay-ten tânăr şi frumos mereu.

Și nu este doar părerea mea. S-a observat schimbarea fără să mă laud. Am oferit mostrele  de cremă Toleriane Sensitive pe care le-am primit, iar una dintre prietenele mele a fost cucerită și ea de la prima aplicare. Am fost plăcut surprinsă să fiu întrebată de unde se pot achiziționa produsele de către o cunoștință care a văzut postarea mea de pe Facebook. Nu este nici un secret că produsele La Roche Posay sunt foarte cunoscute pentru calitatea lor și foarte apreciate.

Multe dintre noi ne dorim, vorba basmului – tinerețe fără de bătrânețe. Dar, de altfel nu prea mai credem în basme. Însă, basmele iau forma unei creme de curățare și a uneia hidratante- La Roche Posay Toleriane Sensitive. Care, cu ingrediente fermecate și cu meșteșug combinate, ne oferă un ten ca-n basme.

Basmul La Roche Posay Toleraine Sensitive, pentru mine a devenit realitate cu ajutorul lui BuzzStore. Nu pot decât să le mulțumesc și să mă bucur de un ten frumos și tânăr până la adânci bătrâneți.

La Roche Posay
La Roche Posay

36 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: