Asta e povestea noastră – Ashley Elston

Asta e povestea noastră
Asta e povestea noastră

“Nimeni nu știe ce s-a întâmplat de fapt în acea dimineață la River Point. Cinci tineri au plecat la vânătoare. Doar patru s-au întors. Niciunul nu avea să spună cine a tras glonțul care l-a ucis pe prietenul lor, Grant.”

Asta e povestea noastră

Asta e povestea noastră

Asta e povestea noastră a reușit să mă țină conectată la maximum. O poveste captivantă, alertă, cu o intrigă foarte bine construită. Un thriller de calitate, pentru care îi mulțumesc Adrianei !

 –Toți suntem implicați. Rămânem uniți.”

Una dintre petrecerile de pomină de la River Point, se termină tragic. Grant, unul dintre cei cinci băieți care fac obiectul acțiunii poveștii, este găsit împușcat mortal, chiar cu arma proprie. Nedespărțiți de-a lungul timpului, ceilalți  patru, deși se bănuiesc unul pe celălalt, decid să rămână împreună în încercarea de a scăpa basma curată. Fac parte din familii influente, astfel încât se trag sfori pentru clasarea cazului.

Asta e povestea noastră – “Un thriller romantic fascinant, plin de neprevăzut. “

Kate este stagiară la birourile procuraturii. Corespondase cu Grant prin mesaje, ajungând să se îndrăgostească de el. Când cazul este predat șefului său, domnul Stone, lui Kate i se oferă șansa de a încerca să afle ce s-a întâmplat în acea noapte. Cu toate presiunile de sus, pentru clasarea cazului, domnul Stone vrea să îl elucideze, fiind un caz controversat și de amploare. Suferind de o boală care îi afectează vederea, îi cere ajutorul lui Kate pentru a analiza expresia fețelor băieților și a martorilor în timpul interogatoriilor, pentru a-i descrie locul unde s-a comis crima, pentru a-i fi ochi pe perioada desfășurării anchetei. Tot mai multe lucruri, nu tocmai frumoase despre Grant, încep să iasă la suprafață. Se pare că nu era chiar băiatul minunat pe care îl credea toată lumea. Băieții din gașcă se învârteau prin cercuri destul de dubioase, iar petrecerile nu erau tocmai inocente.

Asta e povestea noastră – “O carte care îți dă fiori și care te ține  în suspans cu întorsăturile ei neașteptate”

Una dintre glumele sadice ale lui Grant o au ca țintă pe Kate, care află că, de fapt, nu cu el vorbise prin mesaje, ci cu Shep, alt băiat din grup. Lucrurile devin cu atât mai complicate, cu cât Kate se îndrăgostește de acesta, transformându-se într-un detectiv redutabil, astfel încât adevărul să iasă la suprafață. Oare chiar poate avea încredere în Shep? Nu este chiar el criminalul? Sau sentimentele pentru el i-au întunecat rațiunea? Trebuie să aflați, împreună cu Kate ce s-a întâmplat până la urmă. 

Cum spuneam,  în asta e povestea noastră, acțiunea este captivantă, alertă, imprevizibilă. Situațiile iau cu totul altă turnură, de fiecare dată când ni se pare că am fi pe pista corectă. Un thriller antrenant, plin de suspans, vervă. Împletit cu o frumoasă poveste de dragoste, devine o combinație care nu are cum să nu te prindă.

 

 

You may also like...

29 Responses

 1. Adriana Ivan spune:

  Foarte fain ai prezentat romanul. Mă bucur mult că ți-a plăcut și ție la fel de mult ca și mie.

 2. Sincer, am vazut cartea si nu m-a tentat… pana la recenzia ta! Acum sunt curioasa si eu de ea. Felicitari pentru ca ai reusit sa ma convingi sa o am in vedere!

 3. bookbizz spune:

  Un thriller adolescentin pe care l-ai putea numi clișeu, dar odată cu prima pagină citită realizezi că acea banalitate îți place și nu mai poți să lași cartea din mână până nu descoperi misterul acelei dimineți în care un tânăr și-a pierdut viața.. Felicitări pentru recenzie.

 4. Uau! Ce tentat suna! Multumim de recomandare, Dana! 🙂 Trebuie neaparat acum sa o citesc si eu! 🙂

 5. Imi place recenzia! Hmm… cred ca o trec pe lista ?

 6. Nu stiu daca as avea curaj sa citesc acest gen de carte, dar pare tare interesanta.

 7. Diana Timofte spune:

  Imi plac cartile cu suspans ! Ma fac sa nu mai las cartea din mana !

 8. larisaelenas spune:

  Desi am vazut cartea prin librarii nu m-a tentat sa o iau. Recenzia ta insa m-a facut sa imi schimb parerea. Hmm, cred ca trebuie sa imi gestionez timpul altfel, ca mi s-au adunat prea multe carti pe lista de lectura

 9. Că tot nu suport și nu înțeleg de ce încă există vânători, măcar ăștia se omoară între ei ?
  Frumoasă recenzie! 🙂

 10. UniquebyMM M spune:

  M-ai făcut foarte curioasă, mi-ar plăcea să citesc cartea. Datorită opiniilor tale, sunt convinsă că trebuie să o trec pe lista priorități.
  Mulțumesc!

 11. Dana spune:

  Mă bucur ca am atras atenția.Multumesc!

 12. Imi plac thrillerele! Multumesc pentru recomandare, am s-o pun pe lista 🙂

 13. Elena Chedică Mateică spune:

  O carte interesantă care te ține în suspans. M-ai făcut curioasă, o să cumpăr cartea!

 14. denisasilaghi spune:

  Ce coperta frumoasa are cartea! Si pare chiar interesanta.

 15. mihaelanistor spune:

  Mi-e dor să citesc un thriller, așa că îl voi citi pe acesta.

 16. Imi plac genul asta de carti si cred ca ar fi o lectura placuta si pentru mine

 17. albusteluta spune:

  Cred ca din titlu si dupa coperta n-as fi intins mana dupa aceasta carte, dar acum…se schimba povestea! Multumim pentru prezentare!

 18. portiadecitit spune:

  Si uite cum ma tentezi tu pe mine cu recenzia asta faina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: