Asta e povestea noastră
Thriller

Asta e povestea noastră – Ashley Elston

“Nimeni nu știe ce s-a întâmplat de fapt în acea dimineață la River Point. Cinci tineri au plecat la vânătoare. Doar patru s-au întors. Niciunul nu avea să spună cine a tras glonțul care l-a ucis pe prietenul lor, Grant.”

Asta e povestea noastră
Asta e povestea noastră

Asta e povestea noastră a reușit să mă țină conectată la maximum. O poveste captivantă, alertă, cu o intrigă foarte bine construită. Un thriller de calitate, pentru care îi mulțumesc Adrianei !

 –Toți suntem implicați. Rămânem uniți.”

Una dintre petrecerile de pomină de la River Point, se termină tragic. Grant, unul dintre cei cinci băieți care fac obiectul acțiunii poveștii, este găsit împușcat mortal, chiar cu arma proprie. Nedespărțiți de-a lungul timpului, ceilalți  patru, deși se bănuiesc unul pe celălalt, decid să rămână împreună în încercarea de a scăpa basma curată. Fac parte din familii influente, astfel încât se trag sfori pentru clasarea cazului.

Asta e povestea noastră – “Un thriller romantic fascinant, plin de neprevăzut. “

Kate este stagiară la birourile procuraturii. Corespondase cu Grant prin mesaje, ajungând să se îndrăgostească de el. Când cazul este predat șefului său, domnul Stone, lui Kate i se oferă șansa de a încerca să afle ce s-a întâmplat în acea noapte. Cu toate presiunile de sus, pentru clasarea cazului, domnul Stone vrea să îl elucideze, fiind un caz controversat și de amploare. Suferind de o boală care îi afectează vederea, îi cere ajutorul lui Kate pentru a analiza expresia fețelor băieților și a martorilor în timpul interogatoriilor, pentru a-i descrie locul unde s-a comis crima, pentru a-i fi ochi pe perioada desfășurării anchetei. Tot mai multe lucruri, nu tocmai frumoase despre Grant, încep să iasă la suprafață. Se pare că nu era chiar băiatul minunat pe care îl credea toată lumea. Băieții din gașcă se învârteau prin cercuri destul de dubioase, iar petrecerile nu erau tocmai inocente.

Asta e povestea noastră – “O carte care îți dă fiori și care te ține  în suspans cu întorsăturile ei neașteptate”

Una dintre glumele sadice ale lui Grant o au ca țintă pe Kate, care află că, de fapt, nu cu el vorbise prin mesaje, ci cu Shep, alt băiat din grup. Lucrurile devin cu atât mai complicate, cu cât Kate se îndrăgostește de acesta, transformându-se într-un detectiv redutabil, astfel încât adevărul să iasă la suprafață. Oare chiar poate avea încredere în Shep? Nu este chiar el criminalul? Sau sentimentele pentru el i-au întunecat rațiunea? Trebuie să aflați, împreună cu Kate ce s-a întâmplat până la urmă. 

Cum spuneam,  în asta e povestea noastră, acțiunea este captivantă, alertă, imprevizibilă. Situațiile iau cu totul altă turnură, de fiecare dată când ni se pare că am fi pe pista corectă. Un thriller antrenant, plin de suspans, vervă. Împletit cu o frumoasă poveste de dragoste, devine o combinație care nu are cum să nu te prindă.

 

 

29 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: