Femme Luxe
Colaborare

Prima mea comandă Femme Luxe

În foarte multe postări am văzut promovate articole de îmbrăcăminte de pe Femme Luxe , un site din Anglia care dispune de o gamă variată de haine, dar şi încălţăminte, şi accesorii. De toate pentru toţi! Drept urmare, am fost foarte curioasă în privinţa acestor produse şi dornică de noutăţi în garderobă!

După îndelungi deliberări, am reuşit să mă rezum (e greu să te opreşti de la cumpărături) la patru articole care mi-au atras atenţia şi pe care le-am aşteptat cu nerăbdare. Comanda a ajuns în zece zile şi a fost livrată de către curier. Am fost foarte plăcut surprinsă de calitatea materialelor, precum şi de faptul că am nimerit mărimea potrivită – fiind prima comandă am avut ceva emoţii. Însă, totul este exact cum trebuie. Mi-am ales produse versatile, astfel încât să le pot combina în diverse moduri, în fel şi chip, atât între ele, cât şi cu restul garderobei.

Primele alegeri Femme Luxe.

Primul articol care mi-a atras atenţia au fost pantalonii din categoria joggers, de mult îmi doream o pereche cu asemenea design. Sunt extrem de comozi, materialul lejer, elastic şi se aşază foarte bine.Iar faptul că au talia înaltă îmi place la nebunie! Fiind un model versatil, îi pot adapta atât la o ţinută sport, cât şi la una casual.

Cum la  pantaloni aveam nevoie de ceva nou, am ales un tricou din secţiunea T shirts. Acesta are o culoare care îmi place mult şi este imprimat cu un mesaj care, zic eu, mi se potriveşte – Honey ??. Este un tricou oversized, numai potrivit pentru temperaturile ridicate, din bumbac, pe care îl pot purta în diverse combinaţii. Combinaţia  panataloni  –  tricou a ieşit bine. Pe site puteţi găsi o grămadă de tricouri frumoase, imprimate cu mesaje interesante, pentru toate gusturile.

Femme Luxe – ţinute comode şi deosebite.

Femme Luxe
Femme Luxe

Din colecţia Loungewear mi-am ales două compleuri. Unul negru şi unul gri. Foarte comode şi, de asemenea dintr-un material foarte bun. Cel negru merge foarte bine pentru o ieşire cu prietenii, la plimbare, dar şi la ocazii mai puţin pretenţioase, totul ţinând de accesorizare. Deşi nu prea mă îmbrac complet în negru, setul mi-a plăcut mult şi nu aş fi ales altă culoare. Intenţionez să adaug culoare prin încălţăminte şi alte accesorii colorate. Piesele setului pot fi purtate şi separat, în diverse combinaţii şi împrejurări.

Cel de-al doilea set, din aceeaşi secțiune este unul foarte potrivit pentru clipele de relaxare, când citim, ne uităm la televizor, pentru timpul petrecut acasă. Însă nu exclud şi alte variante, deoarece consider că este potrivit şi pentru activiţăţi sportive, când trebuie să călătorim mai mult, fiind extrem de lejer şi dintr-un material uşor. De asemenea, piesele pot fi purtate şi separat. Acestea sunt doar două dintre modelele prezentate pe site, gama fiind foarte variată şi tentantă.

Femme Luxe
Femme Luxe

O primă comandă Femme Luxe reuşită.

Mă declar foarte mulţumită de alegerile mele, precum şi de calitatea hainelor. În privinţa măsurilor, deşi am avut câteva emoţii,  greu e să dăm greş, ghidul de mărimi este foarte explicit în această privinţă- el fiind adaptat pentru  toate scările de măsuri folosite. Oferta lor este variată şi, consider eu, se pliază pe o gamă variată de gusturi. Indiferent de conjunctura în care avem nevoie de un anumit articol de îmbrăcăminte, pe site vom găsi ținuta potrivită. Mai greu este până ne decidem, varietatea de produse și de modele fiind foarte mare. Însă, cu siguranță vom găsi ceea ce vrem și ni se potrivește. Site-ul este foarte bine structurat, pe secțiuni, astfel încât, în funcţie de necesităţi vom şti exact unde trebuie să căutăm. În general îmi fac cumpărăturile online şi nu am avut niciodată surprize neplăcute. Aşadar, nu pot decât să mă bucur că am mai descoperit un site de unde pot să îmi înnoiesc garderoba cu haine de calitate, foarte comode şi modele deosebite. Nici timpul de livrare nu este foarte mare, deşi vin din Anglia, iar coletul a ajuns într-o stare foarte bună. Pe deplin mulţumită de primele cumpărături, abia aştept să îmi aleg următoarele produse. Deşi nu ştiu exact ce îmi doresc, o dată ajunsă pe site, cu siguranţă îmi va fi greu să mă opresc.?? Sper ca relaţia mea cu  Femme Luxe să fie de lungă durată, am pornit cu dreptul! Voi aţi cumpărat deja de pe site? Dacă nu, aruncaţi o privire şi cu siguranţă veţi găsi ceva să vă placă! Spor la cumpărături!

25 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: