Sursa - Pixabay
UPS!

Nou în bibliotecă

Aminteşte-ţi, o carte necitită nu te poate ajuta. Nu citeşti niciodată prea multe cărţi, însă poţi citi prea puţine. Jim Rohn

Anul acesta, până în prezent, am adăugat câteva titluri minunate în bibliotecă. Cu toate că numărul cărţilor necitite este destul de mare, lista de dorinţe e mereu deschisă şi în creştere. Cu siguranţă, lucrurile stau la fel şi pentru voi.

cărţi

Despre noile mele comori în bibliotecă.

Târgul cărţii este locul în care mereu am găsit cărţi minunate, accesibile, în stare ireproşabilă. Până în prezent, nu a fost titlu pe care să îl caut şi să nu îl găsesc pe site. Aşa că, în momentul în care mi-am dorit două dintre cărţile lui Tracy Chevalier – Albastru pur  şi Făpturi uluitoare , a fost primul loc în care le-am căutat. Şi, desigur, le-am găsit. Albastru pur mi-a plăcut tare mult, autoarea are un mod minunat de a scrie şi abia aştept să descopăr şi povestea făpturilor uluitoare. Chiar în acest moment, pe site, sunt reduceri la sute de titluri.

Elefant este, fără doar şi poate o alegere inspirată pentru achiziţia de cărţi. Este imposibil de rezistat  miilor de titluri, precum şi reducerilor pe care le oferă constant.

Aşadar, la ultima comandă, mi-am ales o nouă carte a lui Kristin Hannah, Drum în noapte, o poveste în stilul frumos şi plin de emoţie al autoarei.

Pentru că, din când în când mai cochetez cu stilul fantasy, Surorile din oglindă a fost alegerea mea. O poveste magică şi captivantă.

O alegere mai puţin obişnuită, deoarece consider că dezvoltarea personală ţine doar de experienţa proprie, putând fi prea puţin susţinută doar de teorie, ar fi Femei care iubesc prea mult. Cu toate astea, perspectiva şi părerea avizată a autorului – psihoterapeut, nu strică. Voi reveni cu păreri.

O parte dintre aceste cărţi le-am dăruit, însă povestea lor a rămas cu mine.

Un cadou minunat a sosit din partea unei prietene dragi. Cum să nu te bucuri când primeşti cărţile pe care ţi le doreşti de mult timp!? Mi-a fost greu să decid cu care să încep,  pe toate vreau să le citesc de mult. Am ales Acolo unde cântă racii, despre care vă voi vorbi în curând. Abia aştept să fac cunoştinţă cu Ove, despre care am auzit doar lucruri minunate.

La fel stau lucrurile şi cu Dincolo de stele, continuarea  Aleei cu licurici, o poveste minunată şi foarte emoţionantă. Al doilea volum se anunţă la fel.

Love & Gelato – Vacanţă la Florenţa, pare o carte numai potrivită pentru vacanţă, desigur. Faptul că acţiunea se petrece în Italia mă încântă şi, cu siguranţă va fi o lectură tare plăcută. Deşi nu e un moment propice pentru nunţi, voi participa la cea a lui Isobel. Sunt curioasă cum va fi!

Eu zic că am avut un an prolific pe acest plan, până în prezent, şi sper să o ţin tot aşa! Voi ce cărţi noi aţi adăugat la bibliotecă?

42 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: