Femme Luxe
Colaborare

Noutăţi de la Femme Luxe

Foarte încântată de prima comandă Femme Luxe, nu am stat pe gânduri şi am lansat una nouă, nerăbdătoare să primesc noile alegeri. Comanda nu s-a lăsat mult aşteptată şi, iată-mă posesoarea de noi articole de îmbrăcămite frumoase, de calitate şi foarte comode. Dacă nu aţi încercat  încă produsele prezentate pe site, vă îndemn să o faceţi.

Ce am ales în noua comandă.

În acestă comandă am optat pentru trei tricouri şi o pereche de pantaloni. Bineînţeles, am ales, din nou  produse comode pe care să le pot adapta la ţinute cât mai diverse. Articolele fiind casual sau chiar sport, le-am purtat şi le voi voi purta în timpul liber.

Mai puţin topul multicolor care poate fi foarte bine purtat și la o ţinută puțin mai elegantă. Mi-a plăcut tare mult curcubeul de culori şi nu am ezitat să îl pun în coş atunci când l-am văzut în secţiunea T-shirts. În primă instanţă l-am purtat cu o pereche de pantaloni negri şi pantofi cu toc. Însă merge tare bine şi la fustă, jeans lung sau scurt, sau orice altceva îmi va trece prin cap. Îmi plac hainele colorate, iar acest top este pe gustul meu. Materialul este uşor, lejer, şi cu toate că am avut impresia că îmi va fi scurt sau prea strâmt, alegând mărimea S, nu este cazul. Este numai potrivit, iar în zona umerilor are un pic de burete care îi oferă o susţinere tare bună. Clar îl voi purta des, mai ales în zilele mohorâte, poate, poate provoc soarele să apară.

Tricoul cu o idee de animal print mi-a sărit la fel de repede în ochi, îmi plac hainele cu acest imprimeu. Tot mărimea S am ales, însă fiind model oversized, cade lejer şi este destul de lung. Îl putem purta ca atare – la colanţi, îndoit, chiar înnodat – cum ne taie capul, modelul este unul versatil. Desigur, materialul este de calitate şi foarte comod. Tocmai potrivit pentru ora de sport. Fiind lejer, este numai potrivit pentru activităţi sportive, dar nu numai. Eu l-am pus la treabă şi a fost tare de nădejde.

Pentru că în această comandă m-am axat pe tricouri, şi acest model m-a cucerit. Prin faptul că e simplu, uşor de asortat, potrivit pentru timpul liber, când ne dorim să ne simţim în largul nostru. Şi acest tricou este un pic mai lung, însă nu foarte mult. L-am purtat cu o pereche de pantaloni sport, pentru o zi de relaxare. Merge, de asemenea bine şi la jeans, pantaloni scurţi, fuste, cum vreţi.

În prima comandă mi-am ales o pereche de pantaloni care mi-au plăcut tare mult! Aşa că, de data asta, m-am dus fuguţa la secţiunea joggers în speranţa că voi găsi acelaşi model, dar altă culoare – pusesem ochii pe ei de la prima comandă. Am fost norocoasă şi i-am găsit. Îmi place mult acest model de pantalon şi nu prea am văzut în altă parte. Deşi nu am găsit mărimea 10, ca pentru cei negri, am riscat şi am ales 12. În afară de faptul că trebuie să adaug o curea, totul este ok. Se aşează bine, nu sunt deloc largi, merg atât în zilele mai răcoroase, cât şi în cele mai călduroase, materialul fiind foarte adaptabil, din câte observ, cu mare încântare. De combinat, la fel, în funcţie de preferinţe.

De această dată nu am ales nimic din secţiunea Loungewear,dar la următoarea comandă cu siguranţă o voi face. Sunt foarte multe modele frumoase de care ne putem bucura. Indiferent de împrejurarea în care avem nevoie de un set – pentru stat acasă, ieşiri, activităţi sportive, pe site îl vom găsi pe cel mai potrivit.

Noi alegeri Femme Luxe de care sunt mulţumită.

Nu cred că voi fi dezamăgită de nicio comandă pe care o voi face de acum înainte. Deja sunt familiarizată cu mărimile, materialele şi cu faptul că sunt produse de calitate. Mai greu e când trebuie să aleg dintre produse. Cum spuneam, varietatea de produse şi de modele este foarte mare. De asemenea, plasarea, prelucrarea şi livrarea comenzilor este foarte promptă. Mai greu e cu răbdarea, în aşteptarea produselor. :)) Dacă încă nu aţi făcut achiziţii de la Femme Luxe, eu vă recomand să încercaţi produsele. Cu siguranţă veţi fi încântaţi de calitatea materialelor, de  unicitatea şi varietatea articolelor. La fel şi de preţurile tare bune şi de reduceri. Nu trebuie decât să aruncaţi un ochi pe site! Spor la cumpărături!

22 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: