Persil
Campanie BUZZStore

Persil against bad odours – impresii după testare

“Folosind tehnologia Deep Clean, noul Persil elimină chiar si cele mai dificile pete, oferă strălucire, protejează ţesăturile şi datorită noii sale tehnologii de neutralizare a mirosurilor neplăcute oferă o prospeţime de durată. Acest lucru se aplică în special textilelor din fibre sintetice şi ţesături mixte care, datorită structurii lor, sunt mai sensibile la mirosuri. Textilele spălate cu Persil împotriva mirosurilor neplăcute ating curăţenia perfectă şi prospeţimea puternică de care ai nevoie.”

Prezentarea de mai sus a noului Persil against bad odours  mi-a atras atenţia şi mi-a stârnit curiozitatea. Deja am auzit numai lucruri bune despre acest detergent şi mi-am dorit şi eu să testez noua variantă. Din fericire am fost aleasă să îl testez în urma înscrierii mele în campania organizată de BUZZStore şi să îmi formez o părere despre el. Dacă nu v-aţi înscris încă pe BUZZStore, vă recomand să o faceţi, puteţi participa la campanii foarte atractive.

Coletul a ajuns foarte repede, însoţit şi de surprize. Am primit spre testare o cutie de pernuţe Persil şi o sticlă de detergent lichid. De asemenea, mostre pentru a împărţi prietenilor. Sticla pentru orele de sport şi un baton energizant au fost o surpriză tare plăcută. Şi am pornit la treabă! 

Primul test la care l-am supus a fost cel al prospeţimii, aspect foarte important, în mod special pentru lenjeriile de pat. L-a trecut cu brio de fiecare dată. Nimic nu se compară cu senzaţia lenjeriei proaspete şi curate după o zi încărcată, pentru momentele în care care avem nevoie de relaxare. 

 

Persil

Foarte mulţumită de mirosul proaspăt şi minunat, precum şi de modul în care curăţă, Persil a trecut la următoarea probă – cea sportivă. Mai precis, l-am testat pe echipamentul sportiv. Nu doar că a scos orice miros, articolele arată ca noi, lucru care mă bucură. Le voi păstra în formă bună mult timp cu ajutorul noului Persil.

Persil

Fără dar şi poate, unul dintre cele mai importante teste pe care trebuie să le treacă un detergent este cel al albului. O culoare frumoasă, dar predispusă foarte uşor la murdărire. Iar în timp, albul îşi pierde din strălucire. Consider că am scăpat şi de aceste probleme cu ajutorul lui Persil. Am obţinut, la program scurt de spălare şi temperatură medie, un alb curat şi strălucitor. Mă bucură acest lucru pentru că îmi place albul, însă, în timp îşi pierdea din intensitate, iar unele pete nu reuşeam să le scot nicicum. De acum îl voi purta mai des, am găsit ac de cojocul lui.

Persil

De-a lungul timpului am testat diverşi detergenţi pentru haine. Unii m-au încântat mai mult, alţii mai puţin. Fiecare avem aşteptările noastre. Persil against bad odours a reuşit să vină în întâmpinarea tuturor aşteptărilor mele, a trecut toate testele şi cu siguranţă rămâne să îl folosesc de acum înainte cu toată încrederea.

16 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: