Femme Luxe
Colaborare

Zile însorite cu Femme Luxe

Toată vara am petrecut-o cu Femme Luxe şi pot spune că ne-am înţeles de minune. Tricouri frumoase, potrivite temperaturilor ridicate, seturi potrivite pentru orice activitate, pantaloni comozi şi practici. Nu pot decât să îmi doresc să petrec şi celelalte anotimpuri cu haine frumoase de la Femme Luxe.

Pentru luna august, cea mai călduroasă şi frumoasă lună de vară de la mine, mi-am ales haine lejere, în culori deschise, astfel încât să mă simt confortabil la temperaturile ridicate din această lună. Deşi de fiecare dată mi-e greu să aleg, din cauza diversităţii produselor, am reuşit să aleg nişte articole tare frumoase, de care sunt tare încântată – comode, colorate, de calitate. Am întâmpinat şi nişte mici inconveniente, raportate exclusiv la părerea mea, dar nimic grav sau fără rezolvare – le-am dat de cap. Aşadar, să vă spun câte ceva despre ultima comandă de la Femme Luxe.

Tricouri colorate şi minunate.

Varietatea de tricouri, precum şi modelele tare frumoase din secţiunea T shirts, mă determină ca la fiecare comandă să aleg măcar un tricou. De data aceasta am ales două. Prima alegere a fost tricoul California Blue, care are o culoare minunată, este dintr-un material foarte bun şi pe care îl port cu mare drag. Îmi place mult şi e printre tricourile preferate. Acelea pe care le porţi non-stop, de parcă nu ai mai avea niciunul. Cunoaşteţi fenomenul, cred. :)) Sper să mai găsesc şi modelul pe roz la următoarea comandă – îmi place prea mult ca să mă rezum la unul.

Al doilea tricou care mi-a atras atenţia, este cel roz pal Santa Clara California. Arată foarte bine, un material moale, model asimetric – mai lung în spate, însă un pic cam transparent pentru mine. Însă, cu un maiou pe dedesubt, am rezolvat problema. Are un design foarte fain, este tare comod şi chiar vreau să îl port atât cât vremea îmi va permite.

Pantaloni comozi şi practici.

Din secţiunea Joggers, mi-am ales o pereche de pantaloni negri, cu buzunare pe părţi. Se aşază foarte bine, însă fiind strâmţi în partea de jos, mă chinui destul de mult să îi iau pe mine. Deja m-am gândit la o soluţie pentru acest aspect. Sunt confortabili şi foarte potriviţi pentru momentele în care vrem să ne relaxăm, să ne îmbrăcăm lejer. Nu au foarte mult elastan şi cred că ar fi mers o mărime mai mare. Mărimea M pe care am ales-o e ok, însă la limită – trebuie să nu mă îngraş. Pantalonii îmi oferă o motivaţie în plus pentru acest aspect. :))

Cum îmi era dor de un set, neapărat am tras un ochi la secţiunea Loungewear. Compleul ales este pur şi simplu minunat! Pantalonii sunt exact pe gustul meu, plus că sunt nemaipomenit de comozi. Îi voi purta oricum şi cu orice. Tricoul este şi el tare interesant şi poate fi purtat în orice combinaţie. Culoarea este, de asemenea una care permite diverse combinaţii cromatice. Mi-a plăcut atât de mult, încât am făcut abstracţie de faptul că e gri – una dintre culorile nu tocmai preferate.

Ca la fiecare comandă, am avut în vedere să îmi aleg articole vestimentare adaptabile la cât mai multe situaţii. Fie că e vorba de activităţi în aer liber, ieşiri cu prietenii sau momentele petrecute în casă, hainele de la Femme Luxe sunt alegerea cea mai bună. Şi nu doar – pe site găsim şi rochii, ţinute elegante. Ştiu că mă repet, dar calitatea lor este indiscutabilă, putându-ne bucura de ele pentru mult timp. Preluarea şi expedierea comenzilor este foarte promptă. Durata de livrare nu este mai mare de 10 zile, lucru tare bun, ţinând cont că vin din Anglia, deci au drum lung de parcurs. Produsele ajung în stare foarte bună, fiind ambalate cu grijă. De fiecare dată când primesc comanda de la Femme Luxe şi văd ce bine arată produsele comandate, gândul îmi zboară deja la următoarea. Da, crează dependenţă. Şi de această dată, aştept cu nerăbdare să văd ce produse frumoase mai sunt pe site şi ce îmi voi alege. Pentru cei care nu aţi cumpărat încă haine de pe acest site, vă recomand să aruncaţi o privire la multitudinea de articole foarte diversificate şi frumoase. Cu siguranţă veţi găsi ceea ce căutaţi şi nu numai, oferta este una generoasă! Spor la cumpărături şi sper să revin cât de curând cu noi recomandări frumoase!

26 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: