Colaborare

All4Silver – lumea bijuteriilor perfecte

All4silver este acum un distribuitor online major de bijuterii. Fondată în 2015 în Slovacia, All4silver se dezvoltă cu rapiditate în Europa Centrală și de Est, în special în România, Polonia, Ungaria, Cehia și Slovacia. Având o colecție impresionantă de modele de bijuterii la care se adaugă produse noi permanent, All4silver este o alternativă eficientă de tip „business to business” (B2B) pentru magazine de bijuterii tradiționale, magazine de bijuterii online, inclusiv pentru magazine de talie mică.

Am extras doar un fragment din prezentarea oficială a magazinului online de bijuterii all4Silver. Cu un singur click veţi descoperi mai multe informaţii, precum şi o lume magică – cea a bijuteriilor. Site-ul se adresează celor care au magazine de bijuterii şi care doresc să ofere clienţilor lor produse de calitate, lucrate delicat, modele deosebite – bijuterii care vor încânta şi pe cel mai pretenţios client. Odată ce le vezi, e imposibil să nu cumperi ceva! Argintul este preferatul multora dintre noi, la fel şi cristalele Swarovski. Iar când aceste materiale sunt transformate în bijuterii frumoase şi delicate, succesul este asigurat. Deşi port rar bijuterii, minunăţiile astea de la all4Silver mi-au venit de hac! Sunt atât de finuţe şi de frumoase încât e greu să mă despart de ele.

„Bijuteriile au puterea de a fi acel lucru mic care te face să te simţi unică.”

Chiar mi-ar plăcea să găsesc aceste bijuterii în cât mai multe magazine, online sau fizice. Mai ales că în zona în care locuiesc, oferta în acest sens este destul de restrânsă. De ce ar trebui să alegeţi aceste bijuterii pentru afacerea voastră? Foarte simplu, din punctul meu de vedere. Oferta este foarte variată, preţurile incredibile, reducerile consistente, produsele cu cristale Swarovski sunt autentice, cu certificare, iar frumuseţea şi delicateţea lor sunt irezistibile. Am fost fericită să îmi pot alege câteva bijuterii foarte frumoase, de care sunt foarte încântată şi care m-au convins să revin pentru noi achiziţii. Deşi e foarte greu de ales din mulţimea de minunăţii, am reuşit să găsesc exact ce îmi doream.

Prima alegere a fost un inel, un model pe care îl doream de mult şi care, normal, îmi place foarte tare! Este un inel din colecţia inele simple, dar de efect, adaug eu.

Nu prea mă împac cu orice fel de cercei, nu îi tolerez pentru mult timp. Cu toate astea, acest model mi-a fost atât de drag, încât am decis să mai acord o şansă cerceilor. Pe lângă faptul că sunt minunaţi, supriza e că îi pot purta permanent, fără probleme.

Cum fiecare fugim după vise / visuri, ideea e să le şi prindem. În acest scop am ales Prinzătorul de vise cu cristale Swarovsky, altă bijuterie delicat lucrată şi de efect.

Fie că deja ai o afacere bazată pe vânzarea de bijuterii sau vrei să te apuci de una, eu, ca un client entuziast şi mulţumit, îţi recomand All4silver pentru a oferi clienţilor modele deosebite, într-o gamă variată, la preţuri foarte bune. Frumuseţea şi calitatea lor nu vor trece neobservate, creând dependenţă.

22 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: