Ultima doamnă Parrish
Thriller

Ultima doamnă Parrish – Liv Constantine

Ultima doamnă Parrish a fost exact ceea ce îmi doream să găsesc printre rândurile unui thriller bun. Impredictibilitatea este punctul forte al cărţii. Autoarele au talentul de a te face să nu vezi pădurea de copaci, de a nu vedea decât ceea ce vor ele să vezi. Acţiunea se petrece în lumea perfectă a celor plini de bani, a unei vieţi aparent lipsită de cusur, a oamenilor frumoşi, bogaţi, cu căsnicii perfecte. Cum ar putea lui Amber, o tânără lipsită de orice perspectivă financiară abundentă, să nu îi surâdă o astfel de viaţă? Una plină de huzur, care, bineînţeles i se cuvine. Aşa că, în mintea sa diabolică, planul de a parveni capătă formă. Victima sa este Daphne Parrish, femeia care are tot ce îşi doreşte Amber: o situaţie financiară foarte bună, o viaţă lipsită de orice grijă. Dar, mai ales, un soţ care îi oferă această viaţă. Dacă Amber ar deveni doamna Parrish, tot ce are Daphne ar fi al ei. Aşa că îşi pune în aplicare planul perfid, pus la punct în cel mai mic detaliu, împrietenindu-se cu Daphne. Îşi joacă atât de bine rolul, încât cele două devin nedespărţite. Îşi inventează o poveste de viaţă care nu poate să nu atragă simpatia lui Daphne. Cu toate obstacolele întâlnite, Amber nu se abate de la planul său diabolic. Şi, cumva, Daphne îi pune totul pe tavă. Aparent, fără să vrea, parcă i-l aruncă pe Jackson, soţul său – paşaportul lui Amber spre viaţa plină de belşug la care visează, în braţe. Dacă Amber îşi etalează toată personalitatea psihopatică, ştiind exact cum stăm cu ea, Daphne este cea care ne surprinde. Chiar este atât de naivă, de credulă?

AMBER PATERSON SE SĂTURASE SĂ FIE INVIZIBILĂ. Venea la sala asta de fitness zi de zi, de trei luni încoace, de trei luni lungi, în care se uitase la femeile astea cu viaţă uşoară, care lucrau la singurul lucru de care le păsa. Erau aşa de absorbite de ele însele; putea să pună pariu că niciuna dintre ele n-ar fi recunoscut-o pe stradă, deşi fusese la doi paşi de ele în fiecare zi. Pentru ele era ca o mobilă – ceva neimportant, care nu merită să fie băgat în seamă. Dar nu îi păsa de niciuna dintre ele. Unul şi numai unul era motivul pentru care se târa aici în fiecare zi…

Ultima doamnă Parrish – ce se ascunde în spatele perfecţiunii.

În a doua parte a cărţii, o descoperim pe Daphne. Îi descoperim viaţa din spatele perfecţiunii, cea din spatele culiselor. Ce se ascunde în spatele vieţii îmbelşugate, în spatele căsniciei minunate? Vă asigur că povestea lui Daphne este din cale afară de interesantă şi plină de suprize. La fel şi povestea lui Jackson, bărbatul perfect. Vă invit să descoperiţi cum îsi vor duce cele două protagoniste planurile la îndeplinire. Pentru că nu doar Amber are un plan, ci şi Daphne. Jocul celor două este de-a dreptul captivant, plin de neprevăzut şi de surpize, iar miza mare. Cum se termină jocul în Ultima doamnă Parrish şi care dintre cele două iese învingătoare la sfârşit? Vă las să descoperiţi. Mi-a plăcut mult povestea din Ultima doamnă Parrish! Un thriller tare bine scris, pe care îl recomand cu drag!

23 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: