Colaborare,  Campanie BUZZStore

“Te simţi bine în Lenor”

Balsamul de rufe Lenor nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre cele mai folosite şi îndrăgite produse de acest gen. Prezent într-o multitudine de arome minunate, ne atrage şi îmbată simţurile constant. De fiecare dată când trec pe la raftul de balsamuri, găsesc câte un nou parfum Lenor. Recunosc că am două arome preferate de care nu m-am despărţit mult timp. Atunci când BUZZstore a lansat campania de testare a noilor parfumuri Lenor, m-am înscris imediat, curioasă să le descopăr şi m-am numărat printre cei aleşi. Anul trecut, Moş Nicolae a venit cu două noi minunate parfumuri Lenor, frumos şi cu grijă împachetate. Nu au lipsit nici surprizele, ceea ce a sporit bucuria.

La mine au ajuns aromele Lenor Love Amethyst & Floral Bouquet şi Lenor Fun Exotic Bloom din gama Parfumelle. O explozie de culoare şi un parfum care, instant induce o stare de bine. Bineînţeles că am început imediat să le folosesc şi să le descopăr calităţile.

Lenor Love învăluie hainele într-un miros puternic de floare de trandafir şi frezie, cu accente de vanilie. Mirosul persistă, învăluind hainele si atmosfera din casă cu un miros atît de frumos şi de relaxant! Îmi place tare mult!

Lenor Fun Exotic Bloom are un miros fin, cald, care oferă instant o stare de linişte şi de bucurie. Amestecul de crin, rodie şi fructe tropicale îi conferă o aromă dulce, delicată. Şi această aromă fermecătoare îmi place tare mult!

Un buchet minunat de arome florale, Lenor Love şi Lenor Fun vor deveni imediat preferatele noastre. Au puterea magică de a ne îmbrăca casa, hainele şi simţurile cu un parfum care conferă o senzaţie de bine, de linişte şi de bucurie. Exact lucrurile pe care le căutăm în colţişorul nostru, pentru monentele de relaxare şi de evadare. De asemenea, protejează ţesăturile, lăsându-le catifelate. Am tot încercat să fac un clasament între cele două arome testate, dar nu am reuşit. Fiecare are farmecul său, furnizându-ne sentimente diferite, pozitive, care crează dependenţă. De aceea le voi folosi alternativ şi pe viitor. Şi nu mă voi opri aici din călătoria de descoperire a noilor parfumuri Lenor – mai sunt multe de descoperit. Dacă nu aţi încercat încă noile arome, vă îndemn să o faceţi.

37 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: