UPS!

Geanta perfectă la We Velvet

De mult timp mă gândesc că nu mi-ar strica o geantă nouă, hai două, poate și un rucsac :)) Când vine vorba de genți, noi, femeile, nu avem niciodată destule sau pe cea potrivită pentru un anumit eveniment, context. Așa că am început să caut geanta perfectă. Fiind destul de norocoasă, nu a trebuit să caut mult. Imediat, We Velvet mi-a sărit în ajutor. Dacă inițial eram foarte hotărâtă că îmi trebuie DOAR o geantă, o dată ajunsă în lumea We Velvet, hotărârea mea s-a cam dus. De ce? Prea multe modele, prea frumoase!

Prima dată am aruncat o privire la Genți de piele naturală. O mulțime de modele frumoase, la prețuri tare bune și reduceri substanțiale. Geanta Brida cu accente verzi mi-a atras atenția instant. Geanta perfectă numărul 1 a fost găsită.

Am poposit și la secțiunea de Genți de piele eco, de unde am ales o geantă office care nu are cum să nu atragă atenția – atât prin model, cât și prin culoare. Geanta Giselle nu a scăpat nici ea, fiind geanta perfectă numărul 2.

Și dacă e bal, bal să fie, m-am gândit că nici un rucsac nu ar prisosi. Și la această secțiune de pe site sunt o mulțime de modele frumoase, practice, atât din piele naturală, cât și din piele eco. Deși mi-au atras atenția mai multe modele, preferatul este mini rucsacul Croco Betty verde, care este și la preț redus. Minunat! Geanta perfectă numărul 3 – misiune îndeplinită.

Nu pot decât să mă bucur că am descoperit We Velvet și, o dată cu asta și faptul că geanta perfectă nu trebuie să însemne doar o geantă, ci mai multe – geanta perfectă în funcție de moment. Pe We Velvet, clar vom găsi gențile perfecte. Și nu doar. Pe site sunt, de asemenea și accesorii – ochelari de soare, bijuterii și ceasuri. Alte frumuseți. Trebuie neapărat să faceți o vizită acestui magazin online și, cu siguranță veți găsi ceea ce căutați. Cum vă mai spuneam, și prețurile sunt tare bune, iar reducerile de-a dreptul irezistibile. Spor la cumpărături!

14 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: