Colaborare

Parfumuri remake de la Cosmetice by Sara

De curând, am descoperit Cosmetice by Sara, care comercializează parfumuri remake,variante pe care le cunoaștem și pe care le îndrăgim cu toţii. Una dintre slăbiciunile mele şi, cred, a multor femei, sunt parfumurile. Indiferent de câte parfumuri aş avea, unul în plus e binevenit. Am apelat de multe ori la parfumuri remake şi am fost mereu mulţumită de calitatea acestora. Entuziasmată să am un nou parfum, am ales unul dintre cele de la Paco Rabanne – 1 Million, însă am ales varianta pentru bărbaţi. :))) Puteam fi mai atentă, dar parfumul se pare că nu mi-a fost destinat mie, ci pentru un cadou, care a adus mare bucurie. Pe cutie nu este specificat acest aspect – dacă este varianta pentru bărbaţi sau pentru femei, însă această mențiune nu am văzut-o pe nicio cutie, din alte magazine, pentru acest parfum. Varianta pentru femei este Lady Million, pe care o voi lua data viitoare.

Cosmetice by Sara – parfumuri remake minunate.

Înainte de a-l oferi cadou, am vrut să văd cum e, astfel încât să îmi pot face o părere pentru achiziţii ulterioare. Coletul a ajuns foarte repede, parfumul fiind ambalat cu grijă, lucru care mi-a plăcut tare mult. Ambalajul parfumului este ireproşabil, la fel şi recipientul, care arată foarte bine. Mirosul îmi place foarte mult! Fiecare dintre noi suntem atenţi şi la cum miroase un parfum bărbătesc, iar 1 Million este unul dintre cele mai bune, cu un miros care iese în evidență. Este un parfum cunoscut și apreciat de mulţi bărbaţi, un parfum cu note extravagante, luxoase. În compoziţia sa găsim :

  1. Note de varf: mentă, portocală, grapefruit;
  2. Note de mijloc: note ascuţite, piele, scortişoară, trandafir;
  3. Note de bază: ambră, lemn, patchouli.

Nu are o aromă intensă, stridentă, iar în timp miroase tot mai bine. Persistenţa se întinde undeva la 3 ore, cel puţin pe pielea mea. Deşi mirosul se simte vag, după 3 ore încă se simte. Însă fiind un parfum bărbătesc, clar că PH-ul pielii diferă, aşa că mirosul şi persistenţa sunt influenţate. În urma acestor constatări, am concluzionat că este un parfum bun pentru un cadou minunat, care va fi apreciat. Aşa cum a şi fost, şi mă bucur că am încurcat borcanele cu parfum, astfel încât am reuşit să fac un cadou frumos care a adus bucurie. De asemenea, prima experienţă cu aceste parfumuri, de la Cosmetice by Sara, mi-a sporit curiozitatea de a încerca un parfum pentru mine – sper să nimeresc unul de damă data viitoare. :))) De ales, am de unde alege, dintr-o gamă largă de parfumuri remake, tare tentante și la preţuri foarte bune. Veţi găsi pe pagina de facebook toate informaţiile necesare, foarte punctuale şi sincere despre aceste parfumuri, astfel încât să faceţi cea mai bună alegere. Mă declar mulţumită de prima mea experienţă cu parfumurile remake de la Cosmetice by Sara şi cu siguranţă voi reveni cu o comandă şi pentru mine.

36 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: