Mărţişorul-vestitorul primăverii

Deşi se spune că ghioceii sunt vestitorii primăverii, eu cred că, mărţişoarele aduc prima dată vestea sosirii acestui anotimp atât de minunat și de așteptat, în care totul începe să se trezească la viaţă, să capete culoare. Odată cu prima zi calendaristică de primăvară, sărbătorim bucuria reînvierii naturii, oferind şi primind mărţişoare. Aceste mici simboluri, încărcate de sentimente și de culoare.

Fiecare dintre noi căutăm să dăruim un mărţişor deosebit, acest însemn minunat care are puterea să aducă primăvara și bucuria în suflet. În fiecare an îmi doresc mărțișoare deosebite, atât pentru mine, cât și pentru cei dragi. Căutând cele mai frumoase mărțișoare, am avut bucuria să le găsesc la imărţişoare.ro. O mulțime de modele, unul mai frumos ca altul, grupate pe categorii, astfel încât să găsim repede ceea ce ne dorim. Însă, odată ajunși pe site, vom poposi cât mai mult, admirând mulțimea de modele, unul mai frumos ca altul. Aici, găsim mărțișoare sub forma de broșe, brățări, pandantive, modele diverse și minunate, cu motive populare, personalizate, mărțișoare din argint și tot ce ne-am putea dori. Este imposibil să nu găsim mărțișorul potrivit. Eu, una, am fost fermecată de atâtea modele de mărțișoare frumoase și tare fericită să le pot alege pe cele care mi-au plăcut cel mai mult. Nu pot spune că a fost ușor, toate sunt tare drăguțe. Am optat pentru mărțișoare din categoria Brățări mărțișor, precum și pentru mărțișoare sub formă de fluture, cu motive populare. Pur și simplu delicate și tare frumoase! Modul în care sunt ambalate, cu drag și cu grijă, le dă un plus de frumusețe și de farmec. De asemenea, vin însoțite de plicuri, în care pot fi dăruite. Totul este perfect pregătit, astfel încât efectul și bucuria sunt asigurate.

Dacă ați început să căutați mărțișoarele pentru 1 și 8 martie, vă recomand cu tot dragul să poposiți în acest loc minunat și vă asigur că veți găsi dintre cele mai frumoase modele. Eu sunt foarte încântată de prima mea experiență cu imărțișoare.ro, am găsit modelele preferate, mărțișoare cu adevărat deosebite, care mi-au încântat sufletul. Este minunat cum, un mărțișor, acest mic simbol, poate să aducă atâta frumusețe, bucurie și speranța la o primăvară plină de culoare și de veselie.

You may also like...

22 Responses

 1. Ce frumoase modele ai ales! Și eu sunt de părere că mărțișoarele sunt vestitorii primăverii. Am comandat și eu broșe și brățări mărțișor de pe iMartisoare si tare incantata am fost.

 2. anasylvi spune:

  Foarte dragute sunt.

 3. Foarte faine martisoarele lor, si eu am comandat cateva pentru 1 martie

 4. Foarte dragute martisoarele! Imi plac pentru ca au motive traditionale si in general nu prea gasesti asa ceva.

 5. ellafairytale spune:

  Sunt tare frumoase, si imi place ca au si bratari, nu doar clasicele martisoare.

 6. Au modele tare dragalase, sa porti cu drag si tu! 🙂

 7. mihaelanistor spune:

  Cât de dragute sunt, abia astept sa cumpar si sa port si eu!

 8. UniquebyMM M spune:

  Mărțișorele de pe imartisoare sunt foarte frumoase și potrivite tuturor gusturilor, vârstelor și, mai ales buzunarelor.
  Mulțumesc că mi-ai amintit de ei, pentru că vreau să cumpăr și anul acesta aceste prețioase simboluri ale primăverii.

 9. Adorabile! 🙂 Bijuterii de primavara. 😀

 10. portiadecitit spune:

  Au niste martisoare absolut superbe. Sa te bucuri de ele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: