Colaborare

Trendhim – accesorii cu stil

VIZIUNE
“Ne ocupăm de vânzarea de bijuterii și accesorii pentru bărbați încă din 2007, și a fost o adevărată aventură până acum. Îți spunem sincer, în primii ani era strict vorba de supraviețuire. Dar cu timpul am crescut ca bărbați, și odată cu noi s-a dezvoltat și viziunea noastră despre lume și despre Trendhim. Pentru noi, accesoriile nu sunt doar ceva ce porți la ocazii speciale și nici nu le considerăm potrivite doar pentru o anumită categorie de bărbați. Aici nu este vorba despre trucuri sau despre cum să arăți mai bine. Trebuie să poți să te exprimi, să arăți cine ești tu de fapt, iar unul dintre mijloacele prin care poți face asta este prin micile accesorii pe care le porți. Ne dorim să ajutăm fiecare bărbat să fie el însuși.
Noi creăm accesorii masculine la modă, de calitate și la prețuri accesibile, cu scopul de a te ajuta să exprimi ce te face pe tine să fii tu însuți.”

Viziunea Trendhim merge pe premisa că accesoriile pentru bărbaţi sunt foarte importante şi că fiecare domn ar trebui să apeleze la ele, indiferent de contextul în care acestea se impun purtate. Un accesoriu bine ales poate scoate în evidenţă, atât o ţinută, cât şi o personalitate. De asemenea, viziunea echipei implică accesorii la modă, de calitate şi la preţuri foarte bune – viziune care a propulsat afacerea la un nivel onorabil pe piaţă, la nivel mondial, cu un portofoliu de produse diverse, frumoase care pot satisface orice gusturi. Un accesoriu nu este un simplu produs, sau moft, ci un mod de exprimare.

Trendhim – Cum poate un accesoriu să schimbe o ţinută, o stare.

Cum nu doar noi, femeile suntem adeptele accesoriilor, bijuteriilor, şi domnii pun accent pe acest gen de produse, pentru a oferi un plus de stil şi de eleganţă ţinutei de zi cu zi, celei office, sau celei pentru diverse ocazii sau evenimente. Fie că e vorba un portofel, despre o cravată, o curea, un ceas, o pereche de ochelari, o brăţară, nişte butoni deosebiţi – toate aceste accesorii şi nu numai, sunt prezente pe site-ul Trendhim. Accesoriile deosebite conferă un aer distins, prestanţă şi, cu siguranţă, o stare de bine, de încredere. Cred cu tărie că şi domnii au aceeaşi părere despre puterea accesoriilor potrivite, aparte şi că alegerea unuia special, ca cele de pe site, le conferă siguranţă şi o stare de bine.

Trendhim – accesorii bărbăteşti pentru cadouri perfecte.

Pentru un cadou deosebit, pe care să îl oferiţi unui bărbat, acest magazin online este cea mai bună alegere. Oferind unul dintre accesoriile de pe site, veţi reuţi să faceţi un cadou special, indiferent de preferinţele celui care va beneficia de o surpriză plăcută, inspirată. Aveţi de unde alege, astfel încât să găsiţi darul potrivit şi de mare efect. Eu am optat pentru un portofel clasic, din piele, foarte frumos încăpător, care arată wow! Cutia în care este împachetat este şi ea foarte frumoasă. Nu pot fi mai mulţumită de calitatea şi estetica portofelului, de modul de prezentare şi promptitudinea cu care a fost onorată comanda. Sunt sigură că reacţia la acest cadou va fi una pozitivă.

Trendhim
Trendhim

Dacă încă nu aţi descoperit acest magazin cu accesorii pentru bărbaţi, e timpul să o faceţi. Eu sunt foarte mulţumită de experienţa mea cu Trendhim şi recomand cu toată convingerea şi încrederea produsele şi serviciile pe care le oferă. Spor la cumpărături!

29 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: