Fairy Extra+
Campanie BUZZStore

Fairy Extra+, curăţenie şi miros de primăvară în bucătăria noastră

Fairy Extra+ Cu mare bucurie, ca întotdeauna când sunt selectată într-o nouă campanie BUZZStore, am primit pachetul de testare a noului Fairy Extra+, în cele trei variante minunate, foarte eficiente și cu un miros minunat, care a adus instant primăvara în bucătăria mea. Cele 3 arome: de liliac, de fructe de pădure roşii și de citrice, îmbracă vasele într-o spumă magică, parfumată, care face ca grăsimile și murdăria de pe vase, pahare, tacâmuri, să dispară ca prin minune şi cu minimum de efort. Oricât de mult ne-ar displăcea să spălăm vase, oale, tigăi, etc, cu noul Fairy Extra +, scăpăm de această corvoadă. Mie îmi place să spăl vase, asa că, noul detergent de vase nu face decât să îmi sporească plăcerea. De acum ajuns coletul, frumos și cu grijă pregătit, ca întotdeauna, de către albinuțele Buzzstore, mi-am și băgat nasul în aromele minunate care m-au dus imediat cu gândul la zilele pline de soare și de floare ale primăverii. Ca de fiecare dată, în colet am găsit și o surpriză, o lavetă Fairy.

Miros sublim, curăţare eficientă şi strălucire, cu noul Fairy Extra+

După ce mirosul proaspăt mi-a fermecat simţurile, felul în care curăţă, m-a cucerit complet. Fairy Extra+, efectiv spală singur. Spuma minunată, care mie îmi place foarte mult, acţionează ca o baghetă magică asupra grăsimii şi a murdăriei de pe vase, lăsându-le strălucitor de curate. Cu doar un strop de Fairy Extra +, obţinem o spumă abundentă, eficientă, care se clăteşte foarte uşor, lăsând în urmă vase impecabil de curate. Spălatul vaselor devine o joacă.

Cu Fairy Extra +, spălatul vaselor devine o plăcere.

Dacă pentru multe dintre noi, curăţarea grăsimii şi a resturilor dificile de mâncare presupune un adevărat efort şi, de multe ori, folosirea mai multor produse de curăţare, cu Fairy Extra+, aceste probleme dispar. Curăţă bine, uşor, chiar si la temperaturi scăzute ale apei. Cu noua sa formulă inovativă, vasele şi paharele rămân strălucitor de curate. Plăcerea de a spăla vasele este asigurată cu noul Fairy Extra +.

Nici în privinţa pielii mâinilor nu trebuie să vă faceţi griji – formula sa, mie, nu mi-a uscat pielea sau creat disconfort. Plus că este și foarte spornic. Ce ne mai putem dori? Voi aţi decoperit noul Fairy Extra+ ? Cum vi se pare? Dacă încă nu l-aţi încercat, nu ezitaţi să o faceţi! De asemenea, intraţi pe BUZZStore, creați-vă un cont gratuit şi puteţi participa la o mulţime de campanii de testare minunate.

37 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: