Melonicare, tinereţe fără de bătrâneţe cu

Melonicare dezminte vorba “frumseţea vine din interior”. Nu o pot contrazice. O stare de bine, o atitudine pozitivă, se văd pe faţa noastră. Însă, foarte importante sunt şi produsele cosmetice de îngrijire personală pe care le folosim în rutina noastră. Crema, serurile, masca facială au o contribuţie majoră la un aspect tânăr, sănătos şi frumos al tenului. Desigur, trebuie alese cele potrivite tipului nostru de ten, cu atenţie la ingrediente. Dar, nici acestea nu ating capacitatea maximă dacă nu sunt aplicate corespunzător. În ajutorul nostru, pentru a obţine rezultate minunate pentru ten, vine Melonicare, cu diverse produse dedicate îngrijirii pielii.

“Meloni înseamnă naturalețe, simplitate, comunitate – creat special pentru a-ți oferi momente unice de relaxare. Este locul unde orice femeie se poate regăsi: toate avem o rutină de îngrijire, iar aceasta este diferită în funcție de timpul pe care îl avem, dar și prin accesoriile pe care le folosim.”

Desigur, aceste produse cosmetice şi de îngrijire au nevoie de un spaţiu de pregătire special, astfel încât ingredientele active din creme să acţioneze eficient. Se apropie vara şi, stiţi şi voi că temperatura ridicată dăunează ingredientelor active care se regăsesc în produsele cosmetice, mai ales în cremele naturale, care nu au prea mulţi conservanţi.

În acest scop, cei de la Meloni au adus şi la noi, în Romania, mini frigidere de cosmetice cu dublă funcţie. Cu aceste mini frigidere care, mie mi se par geniale, prelungim durata de viaţă a produselor, depozitând crema, masca facială, seruri le, la o temperatură optimă de 5-10 grade Celsius.

De asemenea, acest mini frigider cosmetic are şi o funcţie de încălzire – poate ajunge la 50-65 grade Celsius- ceea ce ne permite să ne depozităm prosoapele faciale, uleiul pentru masaj sau ceara depilatoare pentru un moment de relaxare. Mi se pare wow!!!

Produsele lor nu se opresc aici: ei au si alte două colecții de accesorii de masaj care, introduse în mini frigiderele cosmetice, dau randament maxim prin crioterapie sau printr-un ritual de spa, relaxant.

Pentru că frumuseţea este pusă în evidenţă şi printr-un makeup potrivit, pielea trebuie pregătită înainte, pentru a obţine cele mai bune rezultate – un ten hidratat, luminos. Pentru a-l obţine, pentru aplicarea cremei sau a serului, folosim un dispozitiv ingenios de masaj din piatră naturală de la Melonicare – Roller facial duo din quartz roz. Acesta asigură o absorbţie rapidă a produselor de îngrijire, bucurându-ne, de asemnea şi de un masaj facial care, trebuie să recunoaştem e sublim si face minuni. Atât pentru ten, cât şi pentru psihic.

Pentru un ten radiind de sănătate şi de vitalitate, un drenaj limfatic este esenţial. În acest scop, tot la Meloni, găsim un Mini roller texturat din quartz alb care oferă un masaj energizant şi profund, reducând acumularea de fluid la nivelul țesutului.

Pentru lifting facial şi contur, care este foarte important pentru tenul matur, tot Meloni ne oferă soluţia ideală – o piatră specială a cărei formă naturală se potriveşte conturului fetei: Gua Sha din Sodalit. Aceasta reduce tensiunea de la nivelul feţei prin relaxarea mușchilor, diminuând astfel, apariția ridurilor.

Alt produs care te ajută să beneficiezi de avantajele crioterapiei sunt Globurile faciale. Masajul cu globuri faciale răcite în mini frigider, scade inflamația și reduce iritațiile după tratamentele care sensibilizează pielea.

Cu siguranţă, odată cu descoperirea produselor Melonicare, mi-am îmbunătăţit experienţa de îngrijire personală – acesta fiind şi scopul acestor produse. Un ten frumos şi sănătos este ceea ce fiecare femeie îşi doreşte şi merită. Pentru aceasta, este nevoie de cele mai bune produse şi accesorii cosmetice, de disciplină şi de perseverenţă. Pentru că, frumuseţea trebuie întreţinută, ea având puterea magică de a ne face să ne simţim pline de încredere, sigure pe noi. Fără dar şi poate, îmi voi duce rutina de îngrijire şi frumuseţea la un alt nivel, unul superior cu aceste produse: roller facial, gua shua, globuri cryo. Și desigur, mini frigiderul va completa colecția care îmi va asigura tinerețe fără de bătrânețe.Cine nu îşi doreşte acest lucru? Voi ați încercat accesoriile de la Melonicare?

You may also like...

26 Responses

 1. Ai scris minunat, iar produsele lor sunt extrem de tentante.

 2. Laura spune:

  Foarte multe am aflat din articolul tau! Pe viitor voi avea in vedere aceste produse!

 3. Adriana Ivan spune:

  Încă nu le-am încercat, dar sunt curioasă cum sunt.

 4. Eu folosesc deja rollere și pietrele faciale. Globurile Cryo nu îmi erau cunoscute, iar frigiderul este super! Orice femeie ar trebui să aibă unul.

 5. Ana spune:

  De abia asteptam sa apara si la noi astfel de mini frigidere!

 6. mihaelanistor spune:

  Numai bune de primit cadou de 8 martie.

 7. Camelia Camy spune:

  Un frigider pentru cosmetice imi doresc si eu neaparat! sunt atat de cuteee toate:*

 8. Carmen spune:

  Și eu văd minifrigiderul pe la multe fete și îmi surade ideea.

 9. Ce drăguț e frigiderul, iar de rollerele faciale nu ma departe de mult timp. Mă faci să îmi iau altele :)))

 10. Frigiderul vad ca e o noua moda in ultima perioada

 11. Frigider si chestii de zugravit! 😀 Super-feminine si simpatice produse! 🙂

 12. Dana spune:

  Vaiii, Marius! :))) Sunt chestii de infrumusetrae, nu de zugravit!

 13. Frigiderasul ma tenteaza enorm. L-as folosi atat pntru mentinerea la rece a cosmeticelor cat si pentru a-mi incalzi prosoapele.

 14. Elena Chedică Mateică spune:

  Este tare util acest mini frigider, orice femeie si-ar dori sa-l aibe.

 15. Roller facial folosesc de ceva vreme si sunt tare incantata de el. Mi-ar placea si un mini frigider 🙂

 16. Si eu folosesc rollere si imi plac mult. Pietre nu am incercat, dar trebuie sa fie o senzatie tare faina

 17. Serban Elena spune:

  Interesante toate produsele dar mini frigiderul chiar este tentant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: