Cutiuţa cu şosete perfecte

Şi vesele, completez eu. Pentru că, din cutiuţa cu şosete perfecte, ţâşneşte culoarea şi bucuria. Frumos şi cu drag pregătită, însoţită de un mesaj care nu are cum să nu aducă emoţie şi bucurie, această cutiuţă arată din start dedicaţia şi dragul cu care, Laboratorul de şosete creează şosete perfecte la preţuri corecte.

Cutiuţa cu şosete perfecte la preţuri corecte

Am luat decizia ”nesăbuită” de a crea o fabrică de la zero în România și fiecare zi care trece îmi arată că a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o în întreaga mea viață. Stai cu mine să vezi drumul meu, cum trecem de la agonie, la extaz, iar la agonie, iar la extaz. Stai cu mine să vezi cum lucrăm împreună cu minunata echipă de la Laboratorul de Șosete să ne îndeplinim obiectivul, și anume să fim brandul de șosete #1 în LUME!!! Simt că toți Românii vor fi cu noi în această aventură! ?

Asta ne spune Ilie Pana, fondatorul Laboratorului de Şosete. Un exemplu de reuşită, de curaj, de determinare şi de dorinţa de a crea produse de calitate, la preţuri corecte. Producția este asigurată de o linie performantă, realizată atât de roboţi, cât şi de oameni. Împreună, dau viaţă şosetelor perfecte. Pentru că acestea nu sunt doar un material. În ele sunt puse vise, implicare, mult drag și bucurie. Pentru ca șosetele să fie perfecte, pe lângă mult suflet, sunt folosite doar materiale de calitate superioară: bumbac virgin pieptănat, fir sintetic de poliamidă care asigură rezistenţa şosetei şi elastan, care face şoseta să se aşeze frumos pe picior, să nu fie rigidă şi pentru a nu se deforma în timp.

Cutiuţa cu şosete perfecte – Șosetele Esențiale + Culorile Anului 2021,

Pachetul Şosetele Esenţiale + Culorile Anului 2021, a ajuns la mine, tare frumos şi cu grijă pregătit, aşa cum vă mai spuneam. Cutia conţine 30 de perechi de şosete: sosete lungi, şosete pe gleznă, şosete tălpici. Colorate, uni, cu model, potrivite pentru toate anotimpurile şi toate tipurile de încălţămine. Efectiv, o cutie cu toate şosetele esenţiale de care avem nevoie pe parcursul unui an. Cutiuţa cu şosete perfecte este un concept tare inedit şi fain! Accesând site-ul, veţi găsi şi alte variante al cutiuţei cu şosete. Negreşit, veţi găsi ceea ce căutaţi, la preţuri corecte şi la o calitate superioară. În plus de asta, Laboratorul de şosete este dispus să despăgubească pe eventualii clienţi nemulţumiţi. Deşi nu cred a că ar fi vreun motiv de nemulţumire, acest lucru arată, încă o dată, dedicarea şi profesionalismul echipei, dorința de a avea clienți fericiți. Singura mea grijă în privinţa şosetelor mele perfecte, este să nu dispară în acel Triunghi al Bermudelor din maşina de spălat.:)))

Acestea fiind spuse, vă invit să faceți un tur al Laboratorului de Şosete, să descoperiți mai multe despre povestea sa minunată și plină de succes și să vă alegeți șosetele perfecte pentru voi!

You may also like...

25 Responses

 1. Adriana Ivan spune:

  E foarte făină această cutie cu șosete perfecte.

 2. Laura spune:

  Si tu ai un Triunghi al Bermudelor în mașină?? Multumesc de recomandare. Intru și eu pe site!

 3. Ana Maria spune:

  Foarte interesantă această cutiuță cu șosete, îmi plac mult culorile și pentru ca sunt de calitate superioara!

 4. Ce bine arata! 🙂 Chiar parca venite din Laborator – ca seamana cu niste prajituri. ;D

 5. Ce drăguț arată coletul, iar șosetele sunt și ele tare simpatice! Să le porți cu drag!

 6. Dana spune:

  Chiar e minunat ambalat, pregatit cu drag, iar sosetele minunate! :*

 7. Foarte frumos sunt colorate. Se asorteaza si cu covorul care este la fel de vesel.

 8. Tot mai multe persoane încep să vorbească despre aceste șosete și chiar își merită toate cuvintele de laudă. Observ că sunt de calitate și chiar ar trebui să sprijinim brandurile românești.

 9. Am și eu aceasta cutie cu șosete și le ador, sunt foarte moi si calitative.

 10. Ana Maria B spune:

  Ce de șoseteeee. Vreau și eu mai ales ca la mine habar n-am unde dispar. Plus ca sunt în căutarea unor șosete de calitate.

 11. albusteluta spune:

  Ce faine sunt! Sa le porti cu drag! Chiar ma uitam zilele trecute pe site la ei si am vazut ce lucruri minunate fac!

 12. portiadecitit spune:

  Am si eu o cutiuta de sosete de la ei. Sunt super calitative.

 13. Poteci de dor spune:

  L-am văzut la Imperiul Leilor şi mi s-a părut tare faină ideea. Acum, că le-am şi văzut, chiar îmi voi comanda şi eu.

 14. Foarte interesante și frumoase ca și cadou dar și pt păstrat și purtat 😍😍! Foarte fain modul de ambalare in cutiuță !

 15. Luță Iuliana Petronela spune:

  Și eu am achiziționat aceste șosete. Sunt foarte ok.

 16. Ghitun spune:

  Foarte interesante și frumoase,sunt foarte curioasa cum sunt de calitative și fine.

 17. Gantoi Alina Tatiana spune:

  Nu am auzit de această minunată cutie cu șosete. Însă sunt tentată să fac un tur virtual al acestui site.🥰

 18. Foarte frumoase și colorate aceste șosete. Sa le porți sănătoasă!

 19. Irina spune:

  E o idee drăguță, dar mie personal nu mi se par suficient de fancy

 20. Oprea spune:

  Sunt foarte frumoase și practice de calitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: