UPS!

Noua mea căsuță cu Serv Host

După îndelungi oscilații între momente de maximă hotărâre și momente de aceeași maximă nehotărâre, într-un impuls de moment și unul de avânt, am decis să îmi mut căsuța de vacanță pe un teren mai trainic, găzduit de Serv Host. De ce căsuță de vacanță? Pentru că este locul pentru timpul meu liber, locul de evadare din cotidian, cel pentru momentele de deconectare de la iureșul zilnic. Dragă mi-a fost căsuța mea cea veche! În ea am început să scriu, să învăț, să mă bucur de satisfacțiile pe care le aduce bloggingul. De fapt, nu am renunțat – tot ea este, dar la un nivel superior – cel pe domeniu propriu.

    Deşi îmi era un pic frică, nu am  nu am pierdut absolut niciun articol sau vreo poză din conţinutul de pe site-ul vechi. Toate au ajuns în noua căsuţă intacte.

Serv Host

În ultima lună am fost tot mai decisă să fac această schimbare. Am tot consultat piața, am întrebat pe ici, pe colo, mi-am luat ca punct de reper alte bloguri, ca să îmi pot alege ceva care să îmi placă. Am bâjbâit, pe românește spus. Plus că îmi era și un pic de frică de schimbare, de noutate. Toate astea au dispărut când am început discuțiile preliminarii cu , despre care am auzit de la alți clienți, la fel de încântați și de mulțumiți ca și mine, în momentul de față. I-am analizat un pic și portofoliul și nu am mai avut niciun dubiu. În mare știam ce trebuie, de la prietenele mele, dar nu și cum să implementez. Nu a fost nevoie decât să îmi exprim dorința de a avea domeniu propriu și găzduire.

Serv Host – un partener și un prieten de nădejde.

În foarte scurt timp, am primit propunerea pilot de la  Serv Host – Hosting şi web design pentru site-uri  pentru noua mea căsuţă, transferul datelor existente, cea mai bună opțiune de hosting pentru nevoile mele, îndrumare și sprijin. Dar, cel mai important, un impuls să merg până la capăt. Pe tot parcursul implementării am simțit că vorbesc cu un prieten, ca toți prietenii care m-au îndrumat pe parcurs, dispus să mă ajute oricând și cu orice, astfel încât să reușesc să îmi duc planul la bun sfârșit.

Promptitudine, amabilitate, dorința sinceră de a ajuta – toate astea le-am găsit la Serv Host. Și o răbdare infinită și sinceră. Vă puteți imagina tirada de întrebări care au urmat ulterior implementării. Aia unde e, cealaltă cum trebuie etc.

Am primit răspuns la toate, dar, în același timp, un imbold de a căuta,  de a găsi și de a pune în aplicare tot ce am vrut pentru a da viață și pune la rând noua căsuță. Mai am de lucru, aventura abia începe, însă știu că am un prieten de nădejde în Serv Host.  Mulțumesc pentru modul în care m-ați tratat, ajutat, îndrumat! Recomand cu tot dragul și sinceritatea Serv Host! Sper că vă place noua mea căsuță și vă aștept cu drag!

Serv Host
Serv Host

 

33 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: