Campanie BUZZStore

HERSTORY Love Inspires – scrie-ţi propria poveste

HERSTORY Love Inspires – “Pe primul loc ajungi doar când te pui tu singură acolo. Când înveți să iubești cine ești.
Așa găsești forța să-ți scrii singură povestea și chiar să inspiri o lume întreagă. 
Am creat un plan ca să te iubești nu doar o dată, ci de fiecare dată. Descoperă-l în fiecare zi. “

În noua campanie de testare organizată de  BUZZStore , suntem invitate să ne scriem propria poveste, să ne punem pe primul loc, să ne iubim, să fim încrezătoare în propriile forţe, puternice. Precum aromele noului parfum Avon– HERSTORY Love Inspires.  

HERSTORY Love inspires -o infuzie note feminie, delicate, dar puternice. 

Dacă în primă instanţă suntem impresionate de aspectul minunat, elegant şi delicat pe care îl are sticluţa de parfum HERSTORY Love Inspires, notele de iasomie, iris şi praline, trezesc simţurile cu aroma care inspiră putere, viatalitate şi încredere.

Cu toate că iarna se încăpăţânează încă să rămână, acest parfum m-a făcut să simt primăvara cu toată forţa şi splendoarea ei, de-a lungul întregii zile. Pentru că HERSTORY Love Inspires, persistă, şi persistă, fiindu-ne alături întreaga zi, şoptindu-ne în urecehe să fim puternice, încrezătoare şi pline de viaţă. Să fim feminine şi delicate, dar, în acelaşi timp, o forţă.

HERSTORY Love Inspires.  

HERSTORY Love Inspires – “Pe primul loc ajungi doar când te pui tu singură acolo. Când înveți să iubești cine ești.”

Acesta este mesajul şi îndemnul pe care îl transmite cu putere şi convingere noul parfum AVON. Suntem responsabile să ne scriem propria poveste, să ne punem pe primul loc, să ne iubm, astfel încât să inspirăm şi să creăm legături sănătoase, pline de iubire şi de armonie. Pentru că, doar iubindu-ne pe noi înşine, îi putem iubi cu adevărat pe cei din jur.

A ne pune pe primul loc nu înseamnă să fim egoiste, ci să ne cunoştem si să ne acceptăm, cu tot ceea ce ne defineşte – calităţi, defecte, puncte forte şi slăbiciuni, cu bune şi cu rele.

Astfel, conştiente de noi, ne putem dezvolta, evolua, ne putem cunoaşte şi oferi din ce avem mai bun şi celor din jur. Putem alege să fim iubire şi inspiraţie pentru cei dragi, pentru cei cu care ne întâlnim întâmplător pe stradă, pentru cei care caută un model. Asemenea parfumului HERSTORY Love Inspires, putem fi o explozie de frumuseţe interioară şi exterioară, de putere şi de încredere.

HERSTORY Love Inspires – “Iubirea de sine este o forță care schimbă povești. Această apă de parfum a fost inspirată de poveștile femeilor și de felul în care își rescriu viața în fiecare zi.”

Putem oricând să rescriem acele pasaje din viaţa noastră care nu sunt în armonie cu noi, care ne stau în calea spre evoluţie, care ne pot face să ne simţim neînsemnate, care stăvilesc puterea şi iubirea pe le avem în noi. Avem nevoie doar de un imbold, de ceva care să ne reamintească că suntem frumoase, puternice, capabile să ne conducem propria viaţă. Acel imbold vine acum, sub forma unui parfum – HERSTORY Love Inspires.

Nu trebuie decât să îi acordăm încrederea noastră şi să ne dorim să fim mereu pe primul loc în vieţile noastre şi a celor care contează, să fim stăpânele şi făuritoarele propriei noastre poveşti, una extraordinară, plină de iubire şi de putere, care să inspire. 

După cum vă mai spuneam, eu am avut ocazia să testez HERSTORY Love Inspires într-o nouă campanie de testare BUZZStore, să mă bucur de un parfum minunat, feminin, delicat, dar cu mare putere – cea de a ne ajuta să ne transformăm viaţa. Dacă nu aveţi încă un cont pe BUZZStore, o puteţi face gratuit şi rapid, putând, astfel testa produse minunate şi de a vă bucura de experienţe extraordinare.

31 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: