Colaborare

Femme Luxe, haine potrivite indiferent de vreme

Dacă în ultima comandă Femme Luxe  am ales haine potrivite pentru vreme caldă, de primăvară, de data aceasta, mi-am ales articole de îmbrăcăminte pentru clima de tranzţie dintre anotimpuri.  După cum se vede, căldura şi vremea bună întârzie. Şi de această dată, am avut norocul să găsesc hăinuţe frumoase, comode şi de calitate.

Femme Luxe – haine pentru toate anotimpurile şi gusturile.

Cum visez la vară şi la soare încă din decembrie :)), prima dată mi-am ales un Lilac V Neck Short Sleeve T-Shirt Alaya tare frumos, o culoare absolut minunată. Bine era dacă îmi alegeam şi mărimea potrivită! Am mers pe acelaşi număr ca de obicei, însă, pentru acest model de tricou, nu a funcţionat – nu încape pe mine. Mi-a părut tare rău, dar se mai întâmplă să dau şi rateuri. Ca să vi-l pot arăta, a trebuit să apelez la ajutorul unui model :)). Sper ca data viitoare să mai găsesc acest tricou, să îmi pot alege o mărime care să mi se potrivească. Desigur, sunt o mulţime de alte modele frumoase şi interesante din care să putem să alegem.

Femme Luxe

Ţinute de zi sau de casă , de iarnă sau vară Femme Luxe.

Seturile de zi, pentru timpul liber – petrecut atât afară, cât şi în casă, de pe site, din punctul meu de vedere nu trebuie să ne lipsească. Nu există comandă în care să nu adaug măcar un compleu în coşul de cumpărături. De aceasta dată, mi-am ales  Grey Marl Ribbed Oversized Round Neck Jumper Side Pocket Skinny Joggers, o ţinută de casă tare frumoasă şi comodă. Eu am purtat setul doar în interior, pantalonul fiind un pic cam transparent ca să mă simt bine purtându-l pe stradă. Îmi place mult materialul şi culoarea. Cu toate că nu sunt fan gri, această nuanţă a reuşit să mă cucerească.

Femme Luxe
Femme Luxe

Dacă am văzut că primăvara este nehotărâtă, afară fiind încă rece, mi-am ales şi două articole de îmbrăcăminte  mai groase. Le consider potrivite atât pentru zilele reci care, cu siguranţă vor mai fi o perioadă, dar şi pentru dimineţile şi serile mai răcoroase de început de vară care urmează şi de care nu duc lipsă, precum şi pentru zilele reci de toamnă, iarnă.

Prima alegere a fost Stone Oversized Split Side Knitted Jumper-Lore, un pulover tare frumos, comod, practic şi versatil. Îmi place tare mult şi chiar mă bucur că îl pot purta cât de des. L-am purtat cu blug, colant, la gheată, pantof. Mă simt tare bine cu el, aşa că am abuzat. Culoarea este caldă, plăcută, numai bună să taie din indispoziţia pe care ne-o aduce vremea rece.

Femme Luxe

 Tot pentru zile şi seri răcoroase, am ales Stone Knittted Long Cardigan-June. Acest cardigan este lung, dintr-un material moale şi tare plăcut. Îmi place că îl pot adapta la mai multe tipuri de ţinute – sport, casual şi că mă simt tare bine cu el. Fiind oversized, am ales mărimea xs, şi se aşază perfect. Sunt tare încântată de el şi îl voi purta foarte des. Ca şi puloverul, are o culoare plăcută, caldă.

Femme Luxe

O nouă comandă reuşită Femme Luxe.

Cu toate că sunt un pic dezamăgită de vremea de afară, cu toţii dorindu-ne să vină, în sfârşit, primăvara, faptul că aceasta întârzie m-a ajutat să îmi adaug în garderobă, de la Femme Luxe, nişte articole de îmbrăcăminte de care mă pot deservi pe toată perioada anului. Cu toate că am dat greş cu tricoul, pot spune că, şi de această dată am avut parte de o comandă reuşită. Materialele sunt de bună calitate, se comportă impecabil după spălare – nu s-au lărgit, decolorat sau scămoşat. Nici nu mă aşteptam la altceva. Comand deja de mult timp de la ei şi, de fiecare dată, am avut parte de materiale de calitate, de modele în trend şi deosebite. Bineînţetes, tot cu gândul la zilele calde, am tras, ca întotdeauna, o privire și la secțiunile de rochii, precum şi la corset tops şi summer tops. Însă, aştept ca primăvara să o termine cu farsele, apoi să încep să-mi pun la punct garderoba de vreme caldă. Cu siguranţă şi voi aşteptaţi zilele însorite de vară, şi vă doriţi haine noi, pentru a întâmpina sezonul cald cum se cuvine. În acest scop, Femme Luxe, ne pune la dispoziţie o mulţime de  produse de îmbrăcaminte, pentru toate gusturile, astfel încât să găsim, într-un singur loc tot ceea ce avem nevoie pentru garderoba noastră.

27 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: