absorbantele organice de la Lady Anion
Colaborare

Absorbantele organice de la Lady Anion

Anul acesta, iepuraşul a sosit cu absorbantele organice de la Lady Anion , într-un period kit minunat, cu drag ambalat şi un mesaj superb: Love yout health!

Absorbantele organice de la Lady Anion – produse de calitate superioară, delicate şi sănătoase. 

Absorbantele organice de la Lady Anion sunt primele absorbante naturale din bumbac organic, 100% biodegradabile, 100% nereciclate, 100% netoxice. Sunt foarte subţiri, uşoare, comode şi eficiente. Dintre toate produsele folosite până în prezent, absorbantele organice de la Lady Anion sunt, fără îndoială cele mai bune. Asigură un confort maxim, fiind foarte delicate, de parcă nu ar fi acolo, oferindu-ne libertate de mişcare şi siguranţă, indiferent de activităţile pe care le desfăşurăm. Materialele din care sunt făcute permit aerului să circule, conferind prospețime.

În kitul cu absorbantele organice de la Lady Anion pe care l-am primit se regăsesc următoarele produse care îmi vor asigura necesarul pentru două luni:

  • 1 pachet Absorbante Lady Anion Night Use 290mm – absorbante cu putere foarte mare de absorbţie, recomandate în timpul nopţii.
  • 1 pachet Absorbante Lady Anion Day Use 240mm – absorbante de zi cu putere mare de absorbţie, pentru fiecare zi de menstruaţie.
  • 1 pachet Absorbante Lady Anion Active 180mm – pentru folosire atât ziua,cât și noaptea, cu putere de absorbție mare.
  • 1 pachet Absorbante Lady Anion Dayliner 180mm – absorbante pentru utilizarea zilnică,
  • 1 pachet Absorbante Lady Anion Pantiliner 155mm – absorbante pentru protecţia zilnică, care  asigură senzaţia de prospeţime.

absorbantele organice de la Lady Anion

Nu pot decât să mă bucur că am descoperit aceste absorbante minunate, sănătoase şi extrem de bune de la Lady Anion şi, cu siguranţă le voi rămâne fidelă, fiind exact ceea ce căutam. Le voi achiziţiona și pe viitor, fiind foarte mulțumită de ele. Un alt aspect de care sunt foarte încântată este preţul bun la care pot fi achiziţionate aceste absorbante de calitate superioară.

Dacă nu aţi încercat încă aceste absorbante din bumbac organic, atât de bune pentru sănătatea noastră şi a mediului înconjurător, vă îndemn cu toată convingerea să o faceţi. De asemenea, nu uitaţi mesajul minunat transmis de Lady Anion: Love your health!

22 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: