Brățările placate cu aur de la Amunis

Brățările placate cu aur de la Amunis

Când vine vorba despre bijuterii, mereu am căutat modele deosebite, delicate și care să aibă acel ceva. De aceea, nu am putut rămâne indiferentă la brățările placate cu aur de la Amunis. Fiind exact ceea ce caut la o brățară, am profitat și mi-am ales două modele unice și foarte frumoase. Așa cum denumirea brandului spune – Luxury and Royal Bracelets, modelele de brățări de damă prezente în portofoliu sunt bijuterii de lux, rafinat și frumos lucrate, pentru a ne face să ne simțim ca niște regine.

brățările placate cu aur de la Amunis

Brățările placate cu aur de la Amunis-dragoste la prima vedere.

Prima dată când am ajuns pe site, am fost cucerită de frumusețea și de varietatea de modele de brățări, toate una și una. Chiar nu știam ce să îmi aleg dintre atâtea bijuterii minunate. Însă, brățara perfectă pentru mine a apărut imediat. I love God rose m-a cucerit de cum am pus ochii pe ea. Este deosebită, delicată și elegant lucrată.

Este confecționată din oțel inoxidabil placat cu aur rose, iar charmurile sunt decorate cu diamante zirconiu cubic. Este reglabilă între 15 și 25 centimetri, potrivindu-se oricărei încheieturi. Eu mi-am ales culoarea rose, dar, așa cum veți putea vedea este disponibilă și în alte culori, la fel de minunate. Am optat pentru  acest model din categoria brățări de damă pentru simbolistică și finețea cu care este lucrată. Arată absolut minunat și deja o port tot timpul.

 

brățările placate cu aur de la Amunis

La secțiunea brățări de damă de pe site găsim modelul potrivit, indiferent de preferințe și oricât de pretențioase am fi. Pe site, în categoriile: brățări de lux, din pietre naturale, premium sau placate cu aur, Amunis ne pune la dispoziție adevărate bijuterii regale. Și dacă ne dorim mai multe brățări, așa cum este și firesc când trebuie să alegem dintr-o gamă variată de bijuterii minunate, seturile superbe sunt exact ceea ce căutăm. Atât pentru noi, doamnele, cât și pentru domni. Pentru că, în oferta magazinului sunt prezente și brățări pentru bărbați. 

brățările placate cu aur de la Amunis

Și dacă brățările placate cu aur de la Amunis sunt adevărate bijuterii prețioase și luxoase, și brățările de damă din categoria brățări din pietre naturale sunt absolut fascinante, adevărate giuvaiere. O explozie de culoare, de energie pozitivă și de frumusețe. A doua mea alegere a fost o brățară din această categorie, un model tare frumos, o culoare și o lucrătură care îmi plac tare mult și care are puterea de a-mi induce o stare minunată. Dar, despre acest model vă voi vorbi în alt articol. 

Până atunci, vă las să descoperiți brățările placate cu aur de la Amunis, să colindați magazinul plin de bijuterii unice și frumoase, să vă alegeți modelul perfect pentru voi și să vă simțiti ca niste regine. De asemenea, cred că brățările astea superbe pot fi un cadou minunat, unic și de efect. Dacă încă nu credeți în dragoste la prima vedere, e timpul să o faceți! 

Bijuteriile au puterea de a fi acel lucru mic care te face să te simți unică.

You may also like...

26 Responses

 1. DIACONU SIMONA spune:

  Foarte finuțe și prețioase brățările Amunis! Să le porți cu drag, sunt deosebite!

 2. Mulțumim pentru informații și recomandare. 🙂

 3. Carmen spune:

  Îmi place mult cea turcoaz. Chiar este deosebită.

 4. Imi plac modelele alese de tine! Cred ca o sa caut si euceva la ei!

 5. Mihaela spune:

  Bratarile arata intradevar luxos si ma atrag si cele cu pietre naturale, pentru ca am inceput sa imi indrept atetia spre tot ce e natural, fiindca imi da o stare de bine.

 6. anasylvi spune:

  O prezentare de nota 10. Felicitari!

 7. Adriana Ivan spune:

  Am văzut că au într-adevăr o mulțime de modele frumușele pe site. Să le porți cu drag! ❤️

 8. Eva Anca spune:

  Chiar sunt minunate! Să le porți cu drag! Îmi plac alegerile tale.

 9. Ador bratarile, nu plec niciodata fara 2-3 bratari pe mana.

 10. Marin Mirela spune:

  Ce drăguțe sunt!
  Ador bijuteriile, mai ales cele din aur, și brățările.
  Nu știam de Amunis, dar le fac o vizită imediat.

 11. Imi plac bijuteriile, de fapt carei femei nu-i plac? Acestea sunt delicate si au un aer elegant.

 12. Rokolla spune:

  Sunt dragute bratarile alese de tine. Sa le porti cu drag

 13. O ho! MIci tezaure portabile. 😀

 14. cudrag.cristina spune:

  Au modele variate, multumim de recomandari! 🙂

 15. Sa le porti cu drag! Sunt simpatice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: