Colaborare

La Majole-altfel de modă second-hand

Nu de mult, am descoperit La Majole, un altfel de magazin de haine second-hand. De ce altfel? Aflaţi citind acest articol şi vizitând lamajole.ro.

La Majole – haine unice, articole şi colecţii de designer, modă eco-friendly.

Cu siguranţă, multe dintre noi facem cumpărături din magazine second-hand. Mai ales, din cele ca La Majole, unde găsim o mulţime de haine unice, articole de designer şi de colecţie, de calitate indiscutabilă şi eco-friendly. Trebuie să recunoaştem că hainele din magazinele second-hand sunt cu adevărat unice, neriscând să vedem acelaşi articol de îmbrăcăminte şi la altcineva. Iar, La Majole nu se dezminte din acest punct de vedere. Pentru noi, femeile, unicitatea hainelor este un aspect foarte important. La fel şi brandul hainelor pe care le purtăm. Acest magazin second-hand ne pune la dispoziţie o mulţime de branduri, astfel încât avem de unde alege în voie modele unice şi deosebite. 

Un alt aspect deloc neglijabil este şi preţul. Nici în această privinţă nu trebuie să ne facem griji. Ne putem întocmi o garderobă bogată cu un buget rezonabil. Şi dacă toate acestea nu erau de ajuns, beneficiem si de modă etică – grija pentru natură fiind un alt aspect foarte important pe care trebuie să îl avem în vedere.

Prima categorie pe care am accesat-o pe site a fost blugi ieftini şi eleganţi de damă. Îmi doresc un anumit tip de blug în acest moment. Desigur, ceva de calitate şi la un preţ bun. Nu a trebuit să caut foarte mult şi am găsit blugii mult doriţi. Un model tare frumos, cu un detaliu care îi scoate în evidență și cu talie înaltă. Exact ceea ce căutam. Arată tare bine şi au un preţ bun de tot! 

La Majole

Cum nu mă puteam opri la doar o pereche de blugi, ţinând cont de  mulțimea de modele atrăgătoare, mi-am mai ales o pereche, la fel de deosebită, de calitate şi cu un imprimeu floral, colorat , în ton cu anotimpul. Cu siguranţă eu am găsit acei blugi care să corespundă întru-totul dorinţelor mele. 

La Majole

Însă, pe La Majole, în afară de blugi, putem găsi orice articol de îmbrăcăminte, indiferent de preferinţe, de nevoi şi de buget. Vremea devine din ce în ce mai frumoasă și, pe lângă blugi, ne mai trebuie și un tricou, două, un top, o cămașă. Și dacă e bal, bal să fie, nici niște rochițe și fuste nu ar strica. Aici găsim de toate. Pe lângă categoria de haine second-hand pentru femei, le găsim şi pe cele pentru bărbaţi, copii, dar şi cea home & deco. De asemenea, accesorii şi încălţăminte. 

Doar să știm ce vrem și găsim! Foarte simplu. Site-ul este foarte bine structurat pe categorii, astfel încât să mergem la fix în căutările noastre. Fiind mereu pe grabă, acesta este un aspect foarte important. Dar, și să căutăm pe-ndelete, ar fi indicat. Ca nu cumva să ne scape vreun articol, gama fiind foarte variată. Am constatat că sunt și produse noi, la prețuri la fel de accesibile. Fiecare produs este descris foarte clar: materialul din care este confecționat, dimensiunile acestuia, prezentarea vizuală a acestuia, astfel încât să știm exact că vom alege hainele potrivite. Un tabel cu mărimi ne este pus la dispoziție, pentru ca alegerile noastre să fie cele mai potrivite.

Fără dar și poate, La Majole este un magazin de haine second-hand foarte bine pus la punct, foarte ordonat și precis structurat. Varietatea de produse este impresionantă, la fel ca și calitatea și prețurile acestora. Brandurile prezente aduc un mare plus, la fel ca și politica eco-friendly, despre care v-am mai spus. 

Cu siguranță, nu doar eu caut acel articol de îmbrăcăminte deosebit, pe care să nu îl mai văd la nimeni. Și de calitate – pentru că multe dintre hainele second-hand îndeplinesc acest criteriu. Dacă mai punctăm și prețurile bune cu care ne putelm alcătui o garderobă unică, concluzia e clară. Nu pot decât să mă bucur că am descoperit acest magazin second-hand și să vă invit să faceți la fel! Spor la cumpărături!

17 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: