noul Persil Deep Clean Active Fresh
Campanie BUZZStore

Noul Persil Deep Clean Active Fresh- curăţare genială şi miros de vară

Iubesc vara cu alaiul său de flori şi de miresme rupte din rai. Noul Persil Deep Clean Active Fresh a ştiut cumva acest lucru şi, prin intermediul unei noi campanii de testare BUZZStore, a venit în completarea verii cu o putere de curăţare genială şi un miros minunat.  

Noul Persil Deep Clean Active Fresh – haine impecabile şi prospeţime îndelungată. 

Nici nu a trebuit să deschid coletul, pentru ca mirosul proaspăt şi puternic să îmi inunde casa. Am ştiut imediat că Noul Persil Deep Clean Active Fresh este foarte bun şi exact ceea ce îmi doresc de la un detergent. Deja îl folosesc de ceva timp şi nu m-a dezamăgit niciodată – haine impecabile şi un miros minunat. Imediat am pus la spălat, îmbrăcându-mi casa în curățenie impecabilă și un miros proaspăt, de vară. Cum Persil m-a prins în plina sesiune de curățenie generală, mi-a fost de un real ajutor, și nu doar pe partea fizică, să zic aşa. Altfel te simți la sfârșitul unei zilei obositoare când în casa miroase a curat, a vară, a flori.

noul Persil Deep Clean Active Fresh

Nici petele nu au vreo şansă în faţa noii formule Persil. Nici cele mai vechi, de care nu am reuşit să scap. Cum întotdeauna când port alb, trebuie să vărs cafeaua pe mine, unul dintre tricourile preferate a suferit un accident. Ups! Îmi luasem gândul de la el, dar Noul Persil Deep Clean Active Fresh mi-a venit în ajutor, tricoul meu fiind acum ca nou. Chiar şi la temperaturi scăzute ale apei, totul iese impecabil.

Pe lângă haine curate şi mereu fresh, noua formulă are grijă şi de mediul înconjurător prin cantitatea redusă de plastic din ambalaj şi prin ambalaje reciclabile, învelișul capsulelor Persil fiind100% solubil în apă.

În concluzie, Noul Persil Deep Clean Active Fresh are grijă de hainele noastre, de mediu, dar şi de starea noastră psihică – mirosul său minunat şi puternic reconfortându-ne instant. Fiind vară şi cald, avem mereu nevoie să fim proaspeţi şi curaţi. Persil vine în întâmpinarea nevoilor noastre, putându-ne astfel bucura de activităţi în aer liber, sportive, fără grija petelor sau a mirosurilor neplăcute.

Dacă nu aţi încercat încă Noul Persil Deep Clean Active Fresh, vă îndemn cu încredere să o faceţi! Curăţarea genială şi mirosul minunat îl recomandă, la fel cum o fac şi eu!

8 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: