Logo-Armonia de acasă Vol. I și II – Mădălina Orian – Editura QUARTO – COMUNICAT

Logo-armonia-de-acasa-Mădălina Oroian
Logo-armonia-de-acasa-Mădălina Oroian

Titlu serie: Logo-armonia de acasă

Titlu volumul I: De la copilul meu, la copilul din mine – Ce am învățat fiind părinte de copil special

Titlu volumul II: De la părinte, la părinte-terapeut – Logopedie practică, pe înțelesul tuturor

Autor: Mădălina Orian

Categoria: Cărți în limba română; Motivațional/Inspirațional; Dezvoltare personală/Self-Help; Memorii/Biografii; Sănătate/Nutriție

Nr. pagini vol. I: 224

Nr. pagini vol. II: 288

An apariție: 2021

Editura: QUARTO

Format: 130×200 mm

Ediție: Paperback

ISBN vol. I: 978-606-95065-4-7

ISBN vol. II: 978-606-95065-5-4

ISBN serie: 978-606-95065-3-0

Logo-Armonia de acasă – Sinopsis

Volumul I

Logo-armonia de acasă este o carte care îți devine acel prieten la care simți că poți apela oricând, la orice oră, cu toată încrederea, chiar dacă nu și-a propus să țină loc de psiholog, terapeut al limbajului sau psihoterapeut.

Mădălina Orian este mama a doi copii minunați, Daria și Filip. Și este mama unui copil special. Fetița ei s-a născut cu cheilopalatoschizis. Prin această carte ea te invită pe tine și pe toți părinții de copii speciali într-o călătorie, la capătul căreia fiecare va realiza că un diagnostic nu înseamnă că totul a luat sfârșit. Ba chiar, tu, părintele de copil special, vei simți că ai dreptul la o viață normală, deoarece aceasta este o stare pe care fiecare și-o creează, nu un standard.

În acest prim volum, De la copilul meu, la copilul din mine – Ce am învățat fiind părinte de copil special, autoarea își deschide, cu sinceritate, sufletul în fața noastră și vorbind din propria experiență ne oferă o incursiune în propriul nostru suflet cu ajutorul informațiilor din sfera parapsihologiei, spiritualității și psihoterapiei.

Logo-Armonia de acasă

 

 

Volumul II

Odată ce s-a împăcat cu diagnosticul Dariei și și-a regăsit copilul interior, Mădălina Orian a decis să privească totul cu iubire și să îmbrățișeze cu ambele mâini viața, indiferent cât de atipică îi este.

Convinsă fiind că doar prin dragoste apar progrese și dornică să își ajute ambii copii cât de mult poate, a absolvit masteratul Terapia limbajului și audiologie educațională și a dat naștere termenului de Logo-armonie. Un termen prin care vrea să arate că logopedia nu se realizează doar în cabinetul de terapie, cu instrumente și metode foarte riguroase. Că orice terapie, inclusiv cea a limbajului, poate fi continuată și acasă, cu iubire și în armonie.

Astfel, volumul De la părinte, la părinte-terapeut – Logopedie practică, pe înțelesul tuturor, cuprinde un set de instrumente și informații științifice, studii de caz și aplicații concrete din sfera logopediei și psihopedagogiei, folosind un limbaj accesibil oricui, cu termenii științifici explicați.

Logo-Armonia de acasă

 

Mesaj de la autor

„Sunt un părinte special nu pentru că am un copil special, ci pentru că am onoarea să învăț lecția iubirii și lecția răbdării de la acest copil minunat și sunt fericită că acest copil m-a ales să-i fiu mamă.

Ți-am oferit din experiența mea pentru ca tu să ai curajul să pornești astăzi cel mai benefic și plin de iubire proces de recuperare a copilului tău. Dacă eu am reușit, îți garantez că și tu reușești!” – Ioana Mădălina Orian

Cumpără acum

Seria Logo-Armonia de acasă

Volumul I

Volumul II

 

You may also like...

5 Responses

  1. Adriana Ivan spune:

    Interesant! Abia aștept impresiile tale.

  2. Ce interesante par cartile!

  3. Alo, Dana, vrem noi recomandari! 😀

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: