Silan Supreme
Colaborare

Silan Supreme-strălucire şi eleganţă

Se pare că Trnd  şi Ask Team Clean au aflat că îmi doresc mult să încerc produsele Silan şi spre bucuria mea am fost aleasă în  proiectul Silan Supreme, proiect în cadrul căruia am primit spre testare două balsamuri de rufe Silan Supreme – Elegance şi Glamour. 

Silan Supreme – balsamuri fine şi rafinate.

Nu trebuie să mai spun că am vrut să încerc aceste balsamuri imediat, aşa că le-am pus la treabă intens. Am fost plăcut impresionată de cât de catifelate şi de parfumate au rămas ţesăturile. De fapt, toată casa miroase minunat odată ce Silan intră în acţiune. Hainele sunt învăluite într-un parfum fin, rafinat, dându-mi, în acelaşi timp o senzaţie de eleganţă, de farmec aparte, franţuzesc. Pentru că parfumurile din noile Silan Supreme sunt create de parfumieri francezi. Iar catifelarea minunată a hainelor spălate cu aceste balsamuri este asigurată de formula Creme-Care.

Tot ce am spălat cu balsamurile Silan miroase minunat, delicat, iar ţesăturile sunt catifelate şi moi la atingere. Hainele şi nu numai au beneficiat de un regal de prospeţime şi de fineţe, de un parfum floral, fructat, de lungă durată.

Silan Supreme

Cum nu am putut să nu îmi exprim încântarea în privinţa acestor produse foarte bune, le-am oferit şi prietenelor mele mostrele care au venit în kitul de testare. S-au arătat la fel de încântate ca şi mine de calităţile balsamului Silan.  În privinţa parfumurilor este greu de ales, miroase unul mai frumos şi fin decât altul. Însă cum mie îmi plac aromele mai intense, varianta Elegance m-a  încântat mai mult. Încă un aspect foarte important pentru un produs este şi ambalajul, iar Silan Supreme beneficiază de unul wow. Elegant şi prezentabil. 

Mă bucur că am descoperit balsamurile Silan Supreme, mă declar foarte mulţumită de ele şi cu siguranţă vor rămâne în rutina de spălare şi de îngrijire a hainelor mult timp. Mai ales că formula  balsamului Silan este creată pentru a proteja mediul înconjurător.

Vi-l recomand cu mare drag şi vouă,  în cazul în care nu l-aţi descoperit deja. 

Silan Supreme

 

12 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: