Nera Plant
Colaborare

Nera Plant-locul unde natura şi rugăciunea fac minuni

Nu cred că este cineva care să nu fi auzit de produsele absolut minunate Nera Plant de la Mănăstirea Nera. Locul unde rugăciunea se împleteşte cu natura şi cu dragostea, dând naştere la adevărate leacuri, produse minune aş putea spune, create cu dăruire şi cu mâini dibace de către măicuţele de la Mănăstirea Nera. Toate produsele sunt preparate manual, natural, doar din plante şi deţin certificare Eco. La fiecare produs găsim breviarul de ingrediente, ingredientele, proprietăţile pe care le are, modul în care poate fi folosit – absolut tot ceea ce avem nevoie ca să alegem un produs în deplină cunoştinţă de cauză şi care să se potrivească nevoilor noastre.

  Produsele Nera Plant au două mari calități: sunt manufacturate cu suflet, din inimă, cu rugăciune, iar în al doilea rând sunt manufacturate din ingrediente naturale, cu grijă selectate, din plăntuțe culese fir cu fir de măicuțe. Aceleași mâini pe care măicuțele le ridică la rugăciune, aceleași mâini care la începuturi au plămădit beton și l-au cărat cu roabele, pentru construirea chiliilor, astăzi plămădesc deopotrivă prescurile pentru dumnezeieștile liturghii care țin lumea și preparatele de laborator, după străvechi rețete mănăstirești și sub atenta îndrumare a aceluiași inimos și mărinimos doctor Pavel Chirilă.

Nera Plant – sănătate şi dragoste.

Cei dintre voi care aţi încercat produsele Nera Plant, stiţi deja cât de eficente sunt, câte proprietăţi benefice pentru sănătate au, cât de frumoase sunt recipientele în care sunt ambalate, cu câtă grijă şi dragoste sunt pregătite de către măicuţe. Adevărate produse minune. Pentru că, produsele Nera Plant, chiar sunt minunate. Gama este una diversificată şi se adresează mai multor categorii de afecţiuni cu care ne putem confrunta. Pe rafturile pline de leacuri ale Mănăstirii Nera putem găsi suplimente alimentare pentru diferite afecţiuni, produse alimentare, dar şi cosmetice.

Pe lângă calitatea acestor leacuri, a muncii depuse cu dragoste şi sârguinţă, încasările din produsele vândute merg la Fundaţia Bionera, fundaţie care are ca prim scop ajutorarea bolnavilor de cancer şi acordarea de ajutoare cazurilor sociale. De asemenea, banii sunt folosiţi pentru susţinerea pregătirii copiilor la diverse materii, în vederea promovării examenelor de evaluare naţională şi bacalaureat, dar şi pentru îmbunătăţirea continuă a laboratoarelor în care sunt create atâtea produse şi remedii naturale foarte eficiente.

Bineînţeles că am încercat şi eu câteva dintre produse şi mă declar absolut mulţumită şi încântată. La o primă vedere, am fost impresionată de ambalajul tare frumos şi elegant. Ulterior, am fost cucerită de consistenţa, mirosul şi acţiunea produselor. Mi-am ales o cremă pentru faţă şi corp eco, cu gălbenele, produs natural cu extracte de plante, uleiuri vegetale, miere şi ceară, care acţionează ca şi protector cutanat, regenerator, antiseptic pentru ţesuturi, tonic şi trofic. Crema este absolut minunată şi o folosesc foarte des.

M-a ajutat să scap de petele pigmentare cu care m-am ales de la soare, este o barieră foarte eficientă pentru ten în acesată perioadă friguroasă, o folosesc şi pentru buze crăpate, dar şi cănd mă lovesc. Este minunată pentru tenul meu şi nu îmi va lipsi din casă.

Nera Plant

Şamponul pentru păr deteriorat cu extracte de nalbă, gălbenele, coada-calului,  face absolut tot ceea ce promite: lasă părul curat şi sănătos, hidratat, plin de volum şi reduce căderea acestuia. Plus că miroase tare frumos, are o consistenţă cremoasă şi mi-e mai mare dragul să îl folosesc. Părul rămâne mătăsos, uşor de pieptănat, chiar şi fără balsam, şi mult mai sănătos.  Este un şampon extraordinar, vi-l recomand cu drag!

Nera Plant

Şi cum trebuie să avem grijă şi de sănătatea noastră, mi-am luat şi o Tinctură detoxi – complex care m-a ajutat cu detoxifierea oragnismului – lucru pe care ar trebui să îl facem regulat. Această tinctură se recomandă pentru funcţionarea normală a rinichilor şi a tractului urinar, este suport pentru eliminarea substanţelor toxice din organism şi este recomandată, printre altele, pentru afecţiuni ale aparatului digestiv, ale ficatului şi bilei, afecţiuni circulatorii. M-am simţit mult mai bine folosind-o, este un real suport pentru organism, ţinând cont de alimentaţia nu foarte sănătoasă pe care o am, precum şi de alte obiceiuri, tot nesănătoase.

Nera Plant

Acestea sunt produsele pe care le-am încercat până în prezent, cu siguranţă vor urma şi altele. Mă bucur că le-am descoperit şi vă invit şi pe voi, cu încredere, să aflaţi mai multe despre aceste produse minune, cu convingerea că veţi găsi exact ceea ce aveţi nevoie, pe rafturile pline de preparate extraordinare ale laboratorului Nera Plant.

22 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: