Natura Siberica Oblepikha 
Colaborare

Păr sănătos şi frumos cu Natura Siberica Oblepikha 

Natura Siberica ştie că un păr sănătos şi frumos este dorinţa fiecărei femei. De aceea, vine în ajutorul nostru o nouă formulă a produselor sale de îngrijire a părului. O formulă vegană, cu hidrolat organic de oblephika şi ingrediente sută la sută naturale, cu beneficii minunate pentru păr. 

Natura Siberica

Natura Siberica Oblepikha – produsele ideale pentru un păr sănătos .

Creată din plante din Siberia, acolo unde acestea pot supravieţui condiţiilor extreme de climă, dezvoltând, astfel proprietăţi puternic regenerante şi antioxidante, ierburile, florile şi fructele de pădure pe care le conţine noua gamă Natura Siberica Oblepikha oferă îngrijire şi frumuseţe oricărui tip de păr. Infuzia de vitamine, acizi graşi, aminoacizi, curăţă delicat părul, repară, hidratează şi îl fac să fie din nou sănătos şi plin de vitalitate. 

Natura Siberica

 

Eu mi-am ales gama pentru păr normal şi uscat – şampon, balsam şi un complex de uleiuri. Prima impresie a fost că ambalajul arată absolut minunat! Recipientele sunt foarte frumoase, luxoase aş putea spune. Mi-e mai mare dragul să le văd în baie! Nu vă voi spune ce promit că fac aceste produse, ci cum le percep eu, după o perioadă de folosire. Consistenţa lor este foarte densă, astfel încât o cantitate mică de produs este suficientă pentru părul meu de lungime medie. Curăţă într-adevăr foarte bine şi delicat, iar mirosul, după ce m-am obişnuit cu el, este unul proaspăt, natural, discret.

Am testat în multe moduri produsele, de fiecare dată fiind foarte mulţumită, părul meu fiind proaspăt, hidratat şi tot mai dens cu fiecare spălare. Am folosit doar şamponul – părul este impecabil de curat, plin de volum şi foarte uşor de pieptănat, chiar şi fără să aplic balsamul şi uleiul. Combinaţia completă:  şampon+balsam+ulei –  strălucire, volum, un păr mătăsos şi proaspăt, precum aerul siberic. Am folosit şi combinaţia de şampon doar cu balsam sau doar cu ulei, rezultatele sunt minunate oricum am alege să le combinăm.

În plus, părul nu mi se mai îngraşă la fel de repede şi este plin de voulm, cu toate că produsele nu sunt destinate acestor aspecte. Cum să nu îmi placă? Pentru ca totul să fie la superlativ, aşa cum spuneam, noua formulă este vegană. De când folosesc aceste produse, părul meu este mai sănătos, mai plin de volum şi de strălucire, lucru care îmi place foarte mult şi care mă face să mă simt mult mai bine. Pentru că zilele în care părul arată bine sunt zile bune, nu-i aşa? Ne simţim mai frumoase şi mai încrezătoare.

Mă bucur că am descoperit aceste produse minunate  Natura Siberica la Organic Shop şi nu îmi rămâne decât să vi le recomand şi vouă, cu toată încrederea şi cu tot dragul!

Natura Siberica

28 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: