Cu Plaja Biz, vacanţa perfectă
Colaborare

Cu Plaja Biz, vacanţa perfectă

Sunt sigură că toată lumea aşteaptă cu mare nerăbdare vara, soarele, vacanţa.  Şi cum pregătirile trebuie făcute din timp, Plaja Biz, ne aşteaptă cu o mare varietate de costume de baie, pentru toate gusturile şi nevoile. Unul mai frumos decât altul, astfel încât, cu greu ne putem limita la un singur model. Şi de ce ne-am limita, când putem avea mai multe costume de baie frumoase şi la super preţuri?

Plaja Biz ne asigură vacanţa perfectă, cu costumul de baie perfect.

Vacanţa perfectă, cel puţin pentru mine, este la mare, la plajă. Şi piesa de rezistenţă a vacanţei la mare este, bineînţeles, costumul de baie.  În funcţie de preferinţe sau de constituţia corpului, la Plaja Biz îl găsim pe cel mai potrivit pentru noi. Pentru că, aşa cum spuneam varietatea de modele este mare. Putem alege dintre costume de baie din două sau trei piese, cu slip brazilian, cu talie înaltă, modelatoare, întregi, push-up. Este imposibil să nu găsim costumul de baie perfect pentru fiecare dintre noi. 

După îndelungi deliberări, pentru că mi-a fost foarte greu să mă rezum la un singur costum de baie, am ales unul din categoria  push-up, două piese Tatiana alb/albastru.

Plaja Biz

Este un costum cu un model frumos, simplu, dar totuşi de efect. Accesoriul, o  broşă metalică, îl face aparte. Atât broşa, cât şi bretelele sunt detaşabile, astfel încât, costumul meu de baie devine foarte versatil şi cu atât mai special. Şi cum nu am putut să nu îl port până la vacanţă , deja l-am inaugurat la piscină. Se aşază foarte bine, deci mărimile corespund întru totul, iar materialul este foarte plăcut şi de calitate. Aşadar, costumul este întocmai potrivit şi m-am simţit pe deplin în largul meu purtându-l. 

Acestea fiind spuse, vă recomand cu mare drag site-ul Plaja Biz pentru a fi sigure că sunteţi pregătite de vacanţă, de soare şi de mare cu costumele de baie perfecte, de efect şi de calitate, care vă vor face să vă simţiţi bine în pielea voastră şi să vă bucuraţi pe deplin de vară şi de concediu.

27 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: