FUNKYFAIN
Colaborare

Perechea perfectă de sandale

 Când ţi-e iarna mai grea şi mai lungă, FUNKYFAIN apare cu sandale faine pentru a ne aduce mai repede vara şi bucuria zilelor pline de soare şi de căldură, pe care cu toţii le aşteptăm cu mare nerăbdare.

La sfârsitul fiecărei veri eu deja o aştept pe următoarea. Mi-e tare greu să mă acomodez la frig, la trei rânduri de haine, şosete, bocanci. Vara mă simt liberă, îmbrăcată şi încălţată lejer – cu o pereche de sandale damă talpă joasă . Iarna mă gândesc la zilele de vară,  la ce modele de sandale mi-ar plăcea să port. Na… nu-mi place iarna şi pace!

Universul încă nu complotează în favoarea mea cu venirea căldurii, însă pe partea cu sandalele, da.  Şi cum să rezişti sandalelor superbe de la FUNKYFAIN? Nu poţi! De cum le-am văzut, m-am şi imaginat purtându-le cu rochiţe, cu fustiţe,  cu blugi, în fel şi chip. Pentru că modelele sunt create astfel încât să le putem  adapta la ţinute diverse, faine şi funky.

FUNKYFAIN – pentru femei faine.

Sandalele Funkyfain s-au născut în Grecia, meşteşugite cu drag, de mâini dibace, din piele naturală amestecată cu soarele şi  cu nisipul superbelor plaje greceşti. Si dacă o pereche de sandale aurii ca soarele te poate duce în însorita Grecie, cum să refuzi? Când vine vorba de sandale, aleg, cu precădere pe cele cu talpă joasă. Şi modele pe care să le pot adapta la stiluri diverse. Drept urmare, Funkyfain are sandalele perfecte pentru mine. Plus că au acel ceva care sare în ochi. Văzut, plăcut, luat!

Mi-am ales modelul Funky Summer bronz, un model fain, lucrat delicat care îmi va permite să creez o mulţime de ţinute minunate, adaptate mai multor stiluri. Culoarea – bronz auriu rose şi negru îmi permite să îmi fac de cap cu hainele colorate pe care le prefer. Nu am nicio limită cromatică cu aceste sandale. Şi sunt atât de finuţe, de delicate, de feminine! În acelaşi timp îmi oferă lejeritate în mers, confort, dar şi un aer graţios, aparte.

 Voi crea cu ele o mulţime de ţinute funky, de efect. Versatilitatea acestor modele este extraordinară. Iar calitatea materialului mă asigură că îmi vor fi alături multe veri. Cum pot fi altfel decât minunate aceste sandale?

Funkyfain – sandale în acord perfect cu noi.

Nu cred că este cazul să menţionez faptul că încălţămintea potrivită, în acord deplin cu personalitatea noastră ne face să ne simţim mai sigure pe noi şi mai atrăgătoare. Iar când acestea ne completează şi ne lasă să ne exprimăm liber, putem spune că am găsit ne-am găsit perechea perfectă. Sandalele de la Funkyfain în acest caz.

sandale aurii

Trebuie să menţionez că nu a fost uşor să aleg o singură pereche de sandale din mulţimea de modele frumoase şi atrăgătoare de pe site. Sandale aurii, colorate, negre şi multe alte culori, toate delicat şi frumos lucrate, perfect de integrat în orice ţinută. Sunt potrivite pentru orice moment din zi, pentru ţinute casual, sport, dar şi elegante, office. De asemenea, sunt deosebit de comode, alt aspect foarte important pentru încălţăminte. Şi preţurile sunt foarte bune. 1001 de motive pentru a ne alege modelele preferate cu care să întâmpinăm vara şi cu care să ne bucurăm pe deplin de ea.

De asemenea, Funkyfain ne mai oferă şi modele faine de  espadrile, ghete, tricouri şi bluze. Aşadar, ne putem bucura de produse minunate pe tot parcursul anului. Trebuie să mai adug că comenzile ajung foarte repede, ambalate tare frumos şi cu drag .

Sunt foarte încântată de săndăluţele mele faine, abia aştept zilele călduroase ca să le pot purta în voie. Vă invit şi pe voi pe site, să vă pregătiţi pentru o vară funky, pentru vacanţă, soare, bucurie. Spor la cumpărături faine!

26 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: