Colaborare

Sărbătorim ziua copilului cu Decathlon

Pentru că se apropie 1 iunie, ziua copilului, trebuie să începem să pregătim cadourile. Cele mai frumoase, cele mai inspirate şi, desigur, la cele mai avantajoase preţuri. În ajutor ne vine, ca întotdeauna Decathlon. Cu toţii ne amintim de copilărie, de bucuria venirii verii, apropierea vacanţei şi, mai ales de ziua copilului. O zi plină de cadouri, de răsfăţ. Cu siguranţă mi-aş fi dorit să primesc cadouri minunate de la Decathlon, dar,  vremea copilăriei mele e destul de îndepărtată. 

Ziua copilului cu Decathlon.

Pentru că Decathlon este de multe ori alegerea noastră, nici de 1 iunie nu putem să nu apelăm la produsele lor de calitate, variate, pentru a pregăti darurile pentru copii. Şi cum desigur şi bugetul are o mare importanţă, vă voi arăta ce cadouri putem cumpăra celor mici, sub 100 lei, de pe site. Propunerile sunt multe şi minunate, dar mă voi rezuma la acele articole pe care mi-ar fi plăcut şi mie să le primesc în copilărie, la început de vară.

Vara este, fără doar şi poate anotimpul drumeţiilor, ieşirilor, taberelor. De aceea, cred că un rucsac  nou, frumos, de calitate şi la un super preţ este o alegere foarte bună. Disponibil în mai multe culori, poate fi oferit atât băieţilor, cât şi fetiţelor. Încăpător şi practic, va fi un companion de nădejde în călătorii. Cu rucasacul în spate, cu bucurie, copiii noştri se vor bucura de excursii memorabile.

ziua copilului

Nu este vară fără mare, piscină, bălăceală. O activitate foarte îndrăgită de copiii noştri. Cu siguranţă, majoritatea vacanţelor sunt plănuite la mare, aşadar, cei mici trebuie pregătiţi. Aripioarele pentru înot sunt absolut necesare, astfel încât cei mici să fie în siguranţă şi să se poată juca în apă pe săturate. Vesele, colorate şi de asemenea la un preţ foarte accesibil, aripioarele de la Decathlon sunt o alegere minunată. Clar, aceste aripioare şi gândul la mare, piscină, vor aduce multă bucurie celor mici. 

ziua copilului

Nu am nicio îndoială că bicicleta rămâne preferata tuturor copiilor. Libertate, vară, vacanţă. Zilele frumoase şi lungi de vară sunt cele mai potrivite pentru plimbări cu bicicleta. Dar cum trebuie să avem grijă ca cei mici să nu se lovească, o cască de ciclism  este absolut necesară. Copiii sunt în siguranţă, iar noi, cei mari putem sta fără grijă. Cu siguranţă o alegere inspirată pentru cadoul de ziua copilului.

ziua copilului

Toate produsele pe care le-am selectat ca şi idei de cadouri au preţuri foarte bune, sub 100 lei şi sunt doar câteva dintre ele. Pe site găsiţi o mulţime de alte idei pentru cadouri, produse minunate, de calitate şi la preţuri wow! Cum Decathlon este alegerea numărul 1 pentru cadourile oferite celor mici, nici de 1 iunie nu se dezminte. Şi cum timpul zboară, trebuie să pregătim cadourile, să ne bucurăm împreună cu cei mici de copilărie, de vară, de joc şi de voie bună!  Cu siguranţă, prețurile grozave, sub 100 lei sunt de mare ajutor. Vom putea cumpăra muuulte cadouri frumoase pentru toţi copiii importanţi din viaţa noastră şi ne vom bucura împreună  de copilărie!  Să redevenim copii cu Decathlon! 

14 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: