Colaborare

Swedish Nutra, sănătate şi frumuseţe

Swedish Nutra ne pune la dispoziţie o gamă variată de suplimente naturiste lichide, atât pentru sănătate, dar şi pentru frumuseţe, energie, pentru o stare de bine generală. Pline de vitamine şi de minerale, aceste suplimentele  vin în ajutorul nostru pentru a ne oferi aportul necesar de nutrienţi şi de vitamine pentru a fi mai plini de vitalitate, mai sănătoşi, mai frumoşi şi mai voioşi.

Swedish Nutra – sănătate şi frumuseţe.

Cu siguranţă, frumuseţea este o preocupare a tuturor femeilor. Un ten frumos şi sănătos, un păr bogat şi rezistent, unghii puternice. Toate acestea ne fac să ne simţim frumoase şi pline de încredere. Cu trecerea timpului, sinteza de colagen din organism scade, astfel încât avem nevoie de suplimente care să ne asigure aportul necesar al acestei proteine structurale de importanţă majoră pentru organismul nostru.  Colagenul este o componentă majoră pentru piele,dar şi pentru oase, muşchi, tendoane si ligamente. 

Aşadar, ştiind că am nevoie de ajutor în susţinerea aportului de colagen, am folosit Hair Skin & Nails-Colagen Lichid Hidrolizat 1000 mg+Biotină cu 27 ingrediente şi vitamine, formula pentru păr, piele, ten şi unghii.  Cu un simplu click veţi afla multitudinea de beneficii pe care acest supliment minune le are.  Eu vă voi spune ce efecte viziblie a avut asupra mea acest supliment pe care l-am consumat pentru o periodă de 33 de zile, aşa cum este dozat. Însă poate fi folosit a la long, atât cât simţim că avem nevoie. 

Primul efect l-am observat asupra tenului, acesta devenind mai puţin uscat, mai plin şi fără acea senzaţie  că mă strânge, atât de neplăcută. Încântarea a fost maximă, efectele asupra tenului apărând atât de repede.  La momentul respectiv, cu părul nu aveam probleme majore, însă, folosind acest supliment nu am avut probleme serioase cu căderea acestuia, aşa cum am în fiecare primăvară. Plus că l-am simţit mai puternic, plin de volum şi de strălucire.

Efectul wow l-am avut în privinţa unghiilor, care erau deosebit de fragile. Nu am reuşit mulţi ani să renunţ la manichiura cu gel, tocmai pentru că mi se rupeau tot timpul. Acum, unghiile mele sunt sănătoase şi puternice, nu se mai rup sau exfoliază. Sunt foarte mulţumită de acest rezultat, chiar îmi doream să am din nou unghii sănătoase.

Swedish Nutra

Sunt foarte mulţumită de rezultatele pe care le am în urma utilizării acestui supliment premium de la Swedish Nutra care, pe lângă colagenul hidrolizat mai conţine o mulţime de vitamine, minerale şi verdeţuri , menite să ne susţină frumuseţea, dar şi sănătatea şi energia. Mai are şi un gust delicios de portocale!!!!

Vă invit cu toată convingerea pe pagina Swedish Nutra, să descoperiţi toată gama de suplimente, toate ingredientele şi beneficiile lor şi nu am nicio îndoială că veţi fi cuceriţi de aceste produse extraordinare! 

 

14 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: