Colaborare

Bunica Agafia, tradiţie în frumuseţe.

Astăzi vreau să vă vorbesc despre cosmeticele de la Bunica Agafia. Create după reţete vechi, păstrate peste timp, îmbinând tradiţia cu natura, aceste produse  vin în completarea frumuseţii noastre cu formule 99% naturale ale căror proprietăți și calități sunt bine cunoscute și apreciate.

Bunica Agafia, produse pentru îngrijirea părului.

De mult timp îmi doresc să încerc cosmeticele Bunicii Agafia, fiind atrasă de compoziţia naturală şi de beneficiile minunate ale reţetelor după care sunt făcute.  Aşadar, nu pot să nu mă laud cu produsele pe care am bucuria să le încerc şi de care sunt foarte mulţumită. 

Un păr sănătos este un păr frumos, dorința  fiecărei femei. Volumul, strălucirea şi vitalitatea părului sunt esenţiale pentru a ne simți frumoase și încrezătoare. De multe ori, trebuie să folosim mai multe produse pentru a obține un păr plin de volum și de strălucire. Iar acest lucru necesită timp şi de multe ori procedee care ne pot deteriora părul. Eu am descoperit două produse care ne oferă rapid, natural şi sănătos părul bogat și strălucitor pe care ni-l dorim.

Tratamentul scalp pentru volum intens este unul dintre produsele de la Bunica Agafia care oferă toate aceste lucruri. Argila caolin curăţă scalpul în profunzime, siliciul şi zincul din compoziţia sa oferă volum şi strălucire, extractul de afin stimulează creşterea naturală a părului, mierea îl hrăneşte pentru a  deveni mătăsos, iar ierburile din Taiga vin în completare pentru a-l netezi, regenera şi a-i conferi şi mai mult volum.

Nu ştiu voi, dar eu nu am mai găsit atâtea beneficii într-un singur produs. Plus că arată şi miroase minunat! Se aplică pe părul umed, la rădăcini, se masează scalpul bine, iar după 2-3 minute spălăm bine cu şampon. Ce să spun? Mă bucur de volumul mult dorit, volum care rezistă şi de un păr mai plin viaţă.

Bunica Agafia

Şi pentru  că părul meu are nevoie de o revitalizare intensă, am luat şi serul vitaminizant natural pentru scalp. Ser care întăreşte şi stimulează creşterea părului, proprietate oferită de extractul de  cătină din Altai, precum şi de afinul şi zmeura din compoziţia sa. Volumul şi strălucirea pe care le oferă acest ser se datorează ierburilor proaspete din Taiga. Se poate aplica pe părul ud sau uscat. Eu l-am aplicat în ambele moduri şi efectele sunt wow, ca şi cele ale tratamentului.  

Bunica Agafia

Dacă înainte aveam mare bătaie de cap pentru a-i oferi părului meu volum, acum este suficient să folosesc unul dintre aceste două produse minunate pentru ca părul meu să fie bogat şi frumos. Volum rezistent, păr sănătos, bogat şi plin de viaţă. Acestea sunt doar două dintre produsele minunate Bunica Agafia pe care am bucuria să le încerc şi de care sunt cucerită. Voi reveni cu noi impresii, despre altele, la fel de bune, create după reţetele magice ale bunicii. Până atunci, vă recomand să le încercaţi şi voi, veţi fi cucerite! 

14 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: