Rețetele Bunicii Agafia pentru un păr sănătos.
Colaborare

Rețetele Bunicii Agafia pentru un păr sănătos.

Nu de mult v-am povestit despre două dintre cosmeticele create după rețetele Bunicii Agafia pentru un păr sănătos. Dacă în articolul precedent v-am prezentat două produse minune pentru un păr plin de volum și de vitalitate, astăzi vreau să vă vorbesc despre alte produse naturale, create după rețetele străvechi și foarte apreciate ale Bunicii și anume, despre cele create pentru combaterea căderii părului. După o perioadă de testare, pot spune cu toată convingerea că sunt foarte eficiente și mi-au fost de mare ajutor.

Rețetele Bunicii Agafia pentru un păr sănătos.

Atunci când avem probleme cu căderea părului, trebuie să avem în vedere atât cauzele interne, cât și pe cele externe ale acestui aspect deloc de neglijat. Fiind o norocoasă, am găsit la VitaMIX două produse foarte eficiente, create după rețetele autentice ale Bunicii Agafia, doar din ingrediente naturale care m-au ajutat să combat căderea părului, să îl întăresc și să îi redau sănătatea și strălucirea .

Șamponul anti-cădere este unul dintre ajutoarele de nădejde pe care le-am avut. Eram destul de îngrijorată pentru părul meu, tot mai multe fire căzute la spălare și la pieptănare. Extractul de brusture și de urzică, precum și vitaminele B, A, E și C din compoziția șamponului și-au făcut de minune treaba. Drept urmare, după câteva săptămâni de folosire, căderea părului s-a oprit.

Plus că părul meu este hidratat, mai puternic și mai sănătos. Este un produs foarte eficient, spornic și miroase minunat.

Rețetele Bunicii Agafia pentru un păr sănătos.

Desigur, am ales și un balsam care să completeze tratamentul. Balsamul natural de păr anti-stress cu ginseng siberian și vitamine, vine la rândul său cu beneficii minunate pentru păr: reduce căderea severă, îl regenerează, fortifică și hidratează. Este, de asemenea, foarte spornic, plăcut la miros și foarte eficient.

Rețetele Bunicii Agafia pentru un păr sănătos.

Sunt foarte mulțumită de aceste produse contra căderii părului, create după rețetele magice și naturale ale Bunicii Agafia și mă bucur mult că le-am descoperit! Mi-au fost de un real ajutor și vor rămâne în rutina de îngrijire pentru a-mi păstra părul sănătos și frumos.

Nu pot să nu vă recomand și gelul de duș hidratant, un produs perfect pentru zilele călduroase de vară, cu un miros proaspăt și un efect revigorant și hidratant, conferite de cele cinci plante din compoziția sa: coada șoricelului, melilot alb, trifoi roșu, geranium și extracte de albastrele. Îmi place mult și va rămâne și el în rutina pentru îngrijirea corpului.

Dacă încă nu ați descoperit încă aceste cosmetice create după rețetele Bunicii Agafia pentru un păr sănătos, dar și pe cele pentru îngrijirea corpului, este timpul să o faceți. Sunt cu adevărat eficiente, conțin doar ingrediente naturale, sunt foarte spornice și au niște prețuri geniale! Sunt foarte mulțumită de ele și le recomand cu drag și încredere!

11 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: