Colaborare

Back to school cu Decathlon.

 Back to school cu Decathlon, noua campanie a îndrăgitului magazin, vine în întâmpinarea noastră cu articole de îmbrăcăminte pentru copii numai bune pentru a pregăti garderoba celor mici, atât pentru ținutele de zi cu zi, dar și pentru orele de sport, ținând cont de faptul că îndată, îndată începe școala. Și cum începerea școlii trebuie marcată cu haine noi și frumoase, Decathlon s-a pregătit temeinic pentru acest lucru.

Back to school cu Decathlon – înapoi la școală, înapoi la sport!

Cu siguranță, părinții încep deja pregătirile pentru un nou an școlar, sperăm unul normal și cu prezență fizică, astfel încât copii să se poată bucura de orele petrecute cu colegii și cu profesorii față în față. Hainele sunt printre cele mai importante, așadar acestea trebuie să fie frumoase, de calitate și la prețuri avantajoase – un aspect foarte important. Știm deja că la Decathlon găsim doar ce este mai bun, de calitate și la prețuri foarte bune. Fie că suntem în căutarea hainelor de zi cu zi sau a celor pentru orele de sport ale copiilor, magazinul ne pune la dispoziție absolut tot ceea ce este necesar.

Noua campanie Back to school este special concepută pentru a veni în ajutorul părinților și al copiilor, cu toate cele de trebuință.

Treningurile sunt, cu siguranță la mare căutare. Sunt foarte îndrăgite, atât de fetițe, cât și de băieței, fiind comode și foarte practice. Desigur, sunt printre cele mai căutate, așadar nu pot lipsi din oferta variată a magazinului sau din garderoba copiilor.  Modelele sunt tare frumoase, pentru toate gusturile, nevoile și buzunarele.

Back to school cu Decathlon

Cum, inevitabil, odată cu venirea toamnei vin și diminețile și zilele reci, hanoracele și polarele nu trebuie să lipsească de pe lista de cumpărături. Și la această categorie găsim cam tot ce ne trebuie. Fie că vrem hanorace pentru orele de sport, pentru ținuta de zi cu zi sau excursii, am nimerit unde trebuie. Modele diverse, frumoase și călduroase.

back to school cu Decathlon

Cel mai important rămâne ghiozdanul sau geanta, în funcție de preferințe. Fie că este vorba de ghiozdanul pentru cărți și caiete, de geanta pentru orele de sport sau pentru excursii, oferta este minunată. Am aruncat o privire, o mulțime de ghiozdane și de genți, potrivite pentru orice stil, gust și necesitate.  Greu de ales dintre atâtea modele frumoase!

back to school cu Decathlon Acestea sunt doar câteva idei pentru pregătirile aferente începutului școlii. Cu siguranță lista este mult mai lungă, în completarea ei venind și alte produse – încălțăminte, jachete etc. Cu un singur click veți găsi absolut tot ceea ce vă este necesar pentru pregătirea unei garderobe complete pentru copii. Atât băieții, cât și fetele vor fi încântați să își facă cumpărăturile de la Decathlon, să își aleagă cele mai frumoase și potrivite haine și accesorii pentru ei, să se bucure de începutul școlii așa cum trebuie,  așa cum ne bucuram și noi, cei mari când eram copii, de hăinuțe noi.

Oferta Back to school cu Decathlon este foarte variată, avantajoasă, puls că veți scuti timp prețios, găsind tot ce vă trebuie într-un singur loc. Spor la cumpărături și succes în noul an școlar tuturor copiilor!

8 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: