Always
Campanie BUZZStore

Always, cea mai bună alegere

Absorbantele Always sunt cu siguranţă alegerea multor femei. Încă din adolescenţă le-am descoperit şi folosit cu încredere. Şi nu m-au dezamăgit niciodată. Pe parcursul anilor, au devenit tot mai bune, mai performante, mai de încredere – numărul 1 în protecţie şi confort.

Noile Always Platinum  ConfortLock şi Secure Night

În cadrul campaniei de testare a noilor variante ale acestor îndrăgite absorbante, organizată de BuzzStore , am avut bucuria de a testa Always Platinum Confort Lock şi varianta de noapte Always Platinum Secure Night. Aceste absorbante mi-au confirmat încă odată că sunt cele mai bune si mai potrivite pentru mine.

Always

Ce aduc în plus noile absorbante Always Platinum?

  • Aripioare ConfortLock – delicate cu pielea, împotriva iritaţiilor,
  • Bariere laterale ce previn scurgerile,
  • 1000 de micro-pernuţe pentru absorbţie mai bună,
  • Design Soft & Fit pentru mai mult confort,
  • Tehnologia OdourLock ce neutralizează mirosurile neplăcute.

 Varianta de noapte Secure Night vine cu porţiunea din spate cu 60 % mai mare faţă de Always Platinum, cu aripioara măsura 1, astfel încât să fim complet protejate pe perioada nopţii.

Always

Părerea mea punctuală referitor la noua gamă de absorbante Always. Mult mai lungi şi mai late, atât în varianta de zi, cât şi în cea de noapte. Deşi lungimea acestora ar putea crea impresia că nu vor fi tocmai comode, sunt incredibil de confortabile. Aderează foarte bine la chilot şi stau fixe. Orice mişcare am face, orice culoare am purta, nu există riscul de scurgeri. Un aspect foarte important pentr mine este, desigur calitatea învelişului – să nu irite, efectiv să nu simţi că ai purta absorbant. Şi la acest capitol treaba stă minunat.

De ceva timp a trebuit să folosesc şi absorbante de noapte. Desigur, alegerea a fost tot Always. Noua variantă Secure Night, aşa cum am mai spus este cu mult mai lungă, deci asigură o mai mare protecţie şi siguranţă. Confort şi niciun incident pe timpul nopţii când nu ne putem controla mişcările. 

Nu pot decât să mă bucur că absorbantele mele preferate vin mereu cu îmbunătăţiri, că nu m-au dezamăgit niciodată.  Eu le-am descoperit la BUZZStore, însă le puteţi găsi în comerţ, atât fizic cât şi online! 

13 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: