Summer must have de la Vitamix
Colaborare

Summer must have de la Vitamix.

Vine varaaaa! Vremea e din ce în ce mai călduroasă, soarele străluceşte tot mai tare. Aşa că pachetul Summer must have de la Vitamix este binevenit pentru sesiunile de plajă care urmează.

Summer must have de la Vitamix- pentru bronz frumos şi sănătos!

Unul dintre cei mai îndrăgiţi producători pe care îi regăsim pe site este cu siguranţă Zanna. De-a lungul timpului am avut oportunitatea de a încerca mai multe dintre cosmeticele lor naturale, cu adevărat benfice, nu doar pentru frumuseţe, ci şi pentru sănătate. Aşa că şi pentru vară am ales produsele lor minunate, astfel încât să obţin un bronz frumos, dar mai ales sănătos.

În acest scop, am ales două dintre produsele destinate îngrijirii pileii, atât în timpul expunerii la soare, cât şi după expunerea la soare: ulei de protecţie solară cu cacao şi cocos, fps 20 şi spray răcoritor după plajă cu Aloe vera. Desigur și aceste aceste produse, ca toate cosmeticele Zanna sunt în proporţie de 99 % naturale, aspect foarte important pentru sănătatea noastră !

Aşadar, sunt pregătită de vară cu cele mai bune produse! Pachetul Summer must have de la Vitamix conţine:

Ulei de plaja zanna cu cacao si cocos- 20spf

Uleiul de plajă cu cacao și cocos oferă pielii un bronz sănătos, strălucitor și de lungă durată.

Formula bogată în uleiuri vegetale oferă o hidratare intensă a pielii, pregătindu-o pentru expunerea la soare și obținerea unui bronz uniform și intens.

Untul de cacao acționează ca o barieră pentru pielea sensibilă împotriva factorilor agresivi din mediu, bariera ce ajută la menținerea nivelului optim de hidratare și refacere pielii după expunerea la soare.

Uleiul din nucă de cocos este compatibil cu cel al uleiului mineral fiind o soluție naturală pentru prevenirea uscării pielii.

Uleiul de plajă se aplică pe pielea curată prin mișcări circulare înainte de expunerea la soare. Necesită reaplicare după fiecare baie sau duș.

Miroase minunat, delicat a cocos si cacao, iar pielea este hidratată şi protejată. Cu siguranţă voi obţine şi un bronz minunat, sănătos. Abia aştept!

Spray racoritor dupa plaja Zanna

Spray-ul răcoritor după plajă este o emulsie cu textură ușoară și absorbție rapidă care hidratează și calmează pielea supusă radiaților ultraviolete, astfel pielea se menține sănătoasă și elastică.

Se aplică pe pielea uscată și curată, după expunerea la soare. Oferă o senzație minunată, proaspătă, iar pielea rămâne hidratantă.

Eu zic că am făcut, încă o dată cea mai bună alegere cu pachetul Summer must have de la Vitamix, cu produsele Zanna şi abia aştept zilele de plajă, concediul!

Summer must have de la Vitamix

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: