Persil Deep Clean
Campanie BUZZStore

Persil Deep Clean, prospeţimea absolută

Sunt deosebit de încântată să descopăr noua formulă Persil Deep Clean, datorită BUZZStore şi Ask Team Clean. În rândurile de mai jos vă voi spune părerea mea despre noul Persil.

Persil Deep Clean – tot mai bun cu fiecare nouă formulă.

Folosesc de mult timp Persil şi nu m-a dezamăgit niciodată.  Cu fiecare nouă formulă este tot mai bun, mai performant.  Curăţă impecabil şi împrospătează minunat hainele. Şi nu numai. Nouă formulă Persil Deep Clean are puterea de a oferi şi un miros proaspăt maşinii de spălat. Aşa-i că e genial? Oricâtă grijă am avea de maşina de spălat, uneori ne confruntăm cu un miros neplăcut. Datorită poziţionării, nu pot lăsa mult timp uşa deschisă pentru a se usca după folosire. Aşa că, uneori  se resimte un miros destul de neplăcut . Dar, cu noul Persil Deep Clean am scăpat şi de această neplăcere, totul emană prospeţime şi curăţenie.

Nici petele sau murdăria, aparent de necurăţat, nu rezistă noii formule Persil. Şi nici măcar nu trebuie să spălăm la temperaturi ridicate ale apei. Vara, port cu precădere culori deschise, alb. Fiind culori pretenţioase, reuşesc să le pătez cam la fiecare purtare. Dar şi de acesată grijă am scăpat. Atât capsulele, cât şi gelul Persil curăţă foarte bine, hainele fiind impecabil de curate. Ştiu că mă repet, dar pentru mine mirosul unui detergent este foarte important. Are un miros minunat, fresh şi de durată. 

Desigur, ca întotdeauna, Persil este conceput astfel încât să protejeze mediul înconjurător.  Persil Deep Clean conține 92% ingrediente biodegradabile și are un ambalaj reciclabil. În coletul frumos şi cu grijă pregătit, ca întotdeauna am primit şi mostre pentru prieteni, astfel încât să descopere şi ei noua formulă Persil, să se bucure de toate beneficiile sale.

Ca şi concluzie,  Noul Persil Deep Clean are grijă de hainele noastre,  de maşina noastră de spălat şi de mediul înconjurător. O mulţime de calităţi şi de beneficii de care sunt foarte mulţumită. Mă bucur că am avut ocazia să îl descopăr, îl voi folosi şi recomanada cu drag! 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: