Chiloţii menstruali
Colaborare

Despre chiloţii menstruali.

Chiloţii menstruali sunt tot mai vehiculaţi în ultima perioadă. După ce m-am informat şi am citit mai multe păreri, am  devenit tot mai curioasă, aşadar mi-am dorit foarte mult să îi încerc. Am ales Chilotis pentru că am văzut  multe opinii pozitive despre produsele lor, lucru de care m-am convins singură.

Chiloţii menstruali  – o alegere inspirată.

Mi-am ales un model  tare frumos, care mi-a sărit în ochi prin imprimeul deosebit. Perioada menstruală este sensibilă pe mai multe planuri. Nu putem purta orice culoare, pantalon. Când mi-am ales modelul am ţinut foarte mult să fie unul discret, astfel  încât să nu se observe, indiferent de orice aş purta. Şi am ales bine. Am ales mărimea obişnuită pe care o port, s-a potrivit şi m-am simţit foarte confortabil.

Desigur, toată lumea este curioasă cum fac faţă fluxului şi cât de siguri sunt. În funcţie de flux, pot fi purtaţi între 3 şi 8-10 ore. În primele două zile i-am purtat trei ore,  fluxul  fiind unul abundent. Apoi, 8, chiar şi 10 ore, fără nicio problemă. M-am simţit foarte bine în ei, tot disconfortul din perioada menstruală a  disparut.

Gata cu iritaţiile, micile accidente pe care le putem întâmpina cu absorbantele. Bumbacul organic din care sunt fabricaţi conferă tot confortul de care avem nevoie. În cazul în care  vă întrebaţi dacă sunt groşi, nu, nu sunt.  Sunt mai denşi, dacă pot spune aşa decât o pereche de chiloţi simpli, lucru normal, ţinând cont că au absorbant încorporat. Dar cum am mai spus sunt discreţi, ne putem desfăşura activităţile lejer, fără disconfort sau grijă.

Chiloţii menstruali sunt lavabili şi reutilizabili, deci o investiţie pe termen lung. Trei perechi, cred eu,  sunt necesare pentru a acoperi perioada menstruală lunară. Legat de spălarea lor, eu i-am lăsat în două ape reci, după care i-am  băgat în maşina de spălat, la 40 grade. Putem alege în voie de pe Chilotis, oferta este generoasă şi cu siguranţă se pliază pe orice preferinţă.

Ca şi concluzie, mă bucur că am descoperit chiloţii menstruali, mă declar mulţumită de experienţa mea cu ei şi cu siguranţă mai vreau! Pe site găsiţi şi alte produse pentru protecţie în perioada menstruală, dar şi lenjerie, costume de baie. Spor la cumpărături!

18 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: