Când eram prietenă cu timpul
Autori români

Când eram prietenă cu timpul – Lucia Verman

Când eram prietenă cu timpul este o carte care are impact doar la citirea titlului. Pe parcurs vom descoperi prin intermediul cărţii crâmpeie din viaţa autoarei, din viaţa fiecăruia dintre noi.

Când eram prietenă cu timpul – o carte despre viaţă.

Povestea a fost pentru mine, una foarte emoţionantă, mai ales că autoarea s-a stins la doar 55 ani.  Cartea a fost publicată postum de către soţul Luciei pentru a-i îndeplini o  ultima dorinţă. Volumul de povestiri ne prezintă trăiri şi momente în care cu toţii ne regăsim.

Lucia ne prezintă  viaţa sa, cu bune si mai puţin bune, deschis, natural, ceea ce ne face să empatizăm şi să dorim să citim mai mult, să o descoperim mai mult. Descoperim o femeie plină de viaţă şi de iubire pentru tot ce o înconjura.

Lucia  ne facem să reconsiderăm viaţa, să o iubim, să o celebrăm mai mult, pentru că timpul nu ne este prieten mereu. Să ne bucurăm de lucrurile mici, să iubim, să luptăm.

Viaţa unui om nu poate fi cuprinsă în câteva cuvinte şi nici sentimentele pe care acestă carte le transmite nu pot fi redate în deplinătatea lor, trebuie descoperite de fiecare în parte.  Pot doar să spun că am citit cartea cu drag, cu emoţie, că Lucia a reuşit să mă facă să mă transpun în gândurile, locurile şi sentimentele sale. Mereu o bucurie să descopăr poveşti de viaţă din care să învăţ mai mult,  mă bucur că am cunoscut încă un om minunat, care a iubit şi celebrat viaţa, care a luptat pentru ea şi care a lăsat în urmă vorbă să facem la fel.

Dacă vă doriţi o poveste de viaţă, o lectură plină de sentimente de tot felul, Când eram prietenă cu timpul va fi cea mai bună alegere.

Lucia s-a urcat la ceruri, dar continuã sã fie printre noi prin
darul celor 55 de povestiri și al amintirilor despre cea care „a fost
odatã ca niciodatã” în nemurirea ei sentimental-literarã.
Mihai Buznea

9 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: