Dermato-cosmeticele Nomasvello
Colaborare

Dermato-cosmeticele Nomasvello

Trebuie neapărat să vă vorbesc despre dermato-cosmeticele Nomasvello , nou intrate în rutina mea de îngrijire a tenului. Mi-am dorit  mult să le încerc, văzând multe păreri pozitive despre ele şi acum, când le folosesc, pot spune că îşi merită laudele cu prisosinţă.

Dermato-cosmeticele Nomasvello – ten întinerit şi fericit.

De aproape o lună de zile folosesc dermato-cosmeticele Nomasvello, specifice nevoilor tenului meu. Ceea ce este minunat la ele, este efectul imediat pe care îl au asupra tenului, fapt datorat cantităţii mai mari de substanţă activă care se află în formula lor, comparativ cu cosmeticele obişnuite. Tenul este intens hidratat, netezit, ferm, luminos şi sănătos.

Crema facială pentru fermitate  este o super cremă pe care iubesc să o folosesc! Pentru tenul meu uscat este o adevărată transformare când o aplic. Imediat disconfortul dispare, pielea este netezită , plină şi fericită. Are în componenţă :

  • DMAE , un nutrient natural produs de creier, care sporeşte  hidratarea, colagenul si elastina şi ajută la tonifierea musculaturii şi la fermitatea pielii, redefinind ovalul feţei,
  • Acid hialuronic care  asigură hidratarea, fermitatea si netezimea pielii,
  • Aloe Vera care hraneste, hidrateaza şi regenerarea pielii.

Nu e de mirare că este foarte eficientă, ţinând cont de ingredientele pe care le conţine. O cantitate mică este suficientă pentru a beneficia de toate efectele  minunate pe care le oferă tenului.

Fiole hidratante cu acid hialuronic sunt absolut geniale! Am încercat diverse tipuri de filoe cu acid hialuronic şi pot spune că acestea sunt cele mai bune! Sunt foarte concentrate, se recomandă folosirea lor o dată pe săptămână, iar efectele sunt imediate, minunate şi de durată. De când le folosesc nu mă mai confrunt cu piele care strânge în momentul în care nu aplic nimic pe faţă.  Acest super duo îmi oferă hidratarea, pielea luminoasă, netezită şi plină de sănătate pe care o doresc.

Fiecare dintre noi dorim să ne păstrăm tinereţea cât mai mult timp.  În special, tenul are nevoie de atenţie şi de cosmeticele potrivite şi efieciente  pentru a-l menţine hidratat, neted, ferm şi cu cât mai puţine riduri.  Din punctul meu de vedere, crema şi fiolele Nomasvello sunt combinaţia perfectă pentru întreţinerea tenului care prezintă primele semne de îmbătrânire, pentru a-i furniza toate ingredientele care, pe cale naturală încep să se diminueze.  Aşa cum vă mai spuneam, cantitatea de substanţă activă este mult mai mare, deci mai eficientă, cu rezultate wow de care sunt foarte încântată.

Nomasvello oferă cele mai bune  soluţii pentru pielea noastră,  în funcţie de tipul său şi nevoile fiecărui tip de ten, dar şi de  servicii de cosmetică şi nu numai, profesionale, în mai multe oraşe din ţară, aşa cum veţi descoperi pe site, dacă nu aţi făcut-o deja. Mă declar foarte încântată de faptul că am avut ocazia să descopăr dermato-cosmeticele Nomasvello şi vi le recomand cu toată încrederea!

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: